alininannesiii Hamileliğinizi öğrendiğinizden günden itibaren doktora gitme rutininiz nasıl kızlar ben suan 7+2 yim bir ay sonra gel dedi ama tedirgin oluyorum yine de bişey olur korkusuyla uzun bir süre olduğu için
ilkcan64 alininannesiii canım benim ilk başlarda öyle oluyor tedirgin oluyorsun sonra birde son zamanlarda tedirgin oluyorsun 😊 canını sıkma sen hiç bak şöyle düşün yiyecek ekmeği varsa gelir 🙏🏻
prensesannesi_34 alininannesiii 15+5teyiz biz şuan ve hamile olduğumda beri 2 kere gittim sadece hafta içi gidecem inşallah bende çok tedirgin olma korkma seni zeka testi icin cagirmişlardir 1 ay sonra diye benide cagirdilar ben gitmedim gerek duymadim tercih yinede senin tatlim..😊🌼 Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin inşallah 🧡
Kardelen0719 Mooommyy1 bir şey soracam her gittiğinizde randevu mu alıyorsunuz yoksa direk mi gidiyorsunuz
3851 alininannesiii o haftalarda ayda bjr gidiyodum dimdi 31.haftamdaym doktorum artik 2 haftada bir gel dedi
prensesannesi_34 alininannesiii Kan alarak zeka testine veriyorlarmış bana öyle demisti doktorum bebek engellimi degilmi diye bende yaptırmak istemeidgimi söyledim ve yaptırmadım.. Ama kimi doktorda ulturasondan bakiyormuş baya geniş kapsamlı galiba..
Symazturk alininannesiii 12-14. Haftalar arasında yapılan ikili tarama testinde bebeğinizde kromozomal bozukluk olup olmadığına bakılıyor down sendromu risk testi diyebiliriz sizden kan alıyorlar ve ultrasonda bebeğinizin burun kemiği ense kalınlığı gibi ölçümleri yapılıyor sonucu da birkaç gün içinde çıkıyor yaptıracaksanız iyi bir yerde yaptırmanızı öneririm çünkü bazı cihazlar nedeniyle yanlış sonuç verebiliyor ve aile çok üzülüyor
Agnesmom prensesannesi_34 ikili tarama diye geçiyor zeka testi dediğiniz down sendromu vs olup olmadığına bakılıyor kan testinde tabi istatiksel olarak birde ultrasonda ense kalınlığına , burun kemiğinin oluşup oluşmadığına (down için) Ve diğer oluşmuş olan organlarına da bakıyorlar
Elifaltun alininannesiii baslarda oyle oluyor insanin her hafta gidesi geliyor ama ayda bir cagiriyor doktorlar.hareketlerini hissedince zaten o gitme isteginiz geciyor
mucizem09_ alininannesiii ben 14+2 ayda 1 gidiyorum bi sorun yoksa doktorlar ayda bi cagiriyor son aylaraa kadar canjm . Ama insan cok merak ediyorum 1 ay yani ya birsey olduysa gibi coo fena valla 😊🤦♀️
nurdane3504 alininannesiii ben ilkde ayda bir bile gitmedim kese gördüm kalp atışı olmuştu sonra 2li taramaya gittim bı rahatsızlığım da yoktu çok şükür bu pandemide sürekli hasteneye gitmek istemedim doğrusu icinizi ferah tutun siz🤲🏻
Dunyyam alininannesiii doktor 3 ay bitane kadar 2 haftada bir cagirdi 3 aydan sonra ayda 1 çağırıyor.
irmsm alininannesiii canım ilk aylar haftada 1 gidiyordum 2. Ayın sonundan sonra artık ayda 1 kere ayımız tamamlanınca gidiyoruz şu an 24+3 haftalığız