Burcin-98 Writebirds bizim de son 15 😂 heyecan ve biraz korku var…sabırsızlık desen tavan😍 Sağlıkla gelsinler🙏🏻
minemom Writebirds bizde bugün 99 oldukkkk ah zamannnnn bi hızlı geçti bi yavaş, başladı doğum endişeleri 😳😍
Minikmucize33 Bizimde bu gün soon 99 gün hep çok çabuk geçiyormuş gibi hem geçmiyormuş gibi 😍yarın 26 haftalık olucak bakalım 25 çok iyi geçmedi bizim için çünkü
Writebirds Minikmucize33 çok şükür ne kolay ne zor geçiyor ama doğum yaklaştıkça korkuyorum ama aynı andada artık koynumda olsun istiyorum 🤗 ne düşündüğümü bilmiyorum ya
Writebirds minemom öyle aynı bende öyle hissediyorum ama işte kucağımda olma düşüncesi korkuyu bastırıyor valla, zaman sağolsun yavaş mı hızlı mı geçiyor bende çözemedim 🤣 🤣
Fatma12345 Writebirds Aynen 😊ama mayısın son haftasida olabilir bizimki 😊 tahmini doğum 1 haziran ama💙
Writebirds Fatma12345 bizimde 20 si ama ne zaman ne olucağı hiç belli değil bende bunu çok merak ediyorum acaba ne zaman gelicek diye zamanında gelsinde 🤗
Fatma12345 Writebirds amin miniklerimizi sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin inşallah 🤲 miniklerin işi hiç belli olmaz heran ne yapicaklari belli olmaz tedbirli olmakta fayda var 😊😊