Edakuz58 Merhaba guzel anneler benimle ayni ilerliyen kimler şikayetleriniz neler ben hic uyuyamiyorum yatamiyorum kasiklarima agrilar griyor
neslikay Edakuz58 merhaba bende 30 u dört gözle bekledim ❤️ Şükür 30+2 olduk eğilmek çorap giymek çok zor oluyor. Yatakta sağa dönmek sola dönmek çöl zorlaştı.erken yorulmalar başladı
Bsmlh Edakuz58 ben 30+0 🤲 hala riskim devam çorap bende de sorun birde çatı agrısı yaşıyorum ayakta kalınca uykular benımde yok donemıyorum hareketleri iyi şükür kafası üstte kaburgaya doğru ittiriyor🤲🥰 nefesım kesılıyor bazen
Melikesvm Edakuz58 ben de aynı pazartesı 30haftalık olucam karın etlerım agrıyır saga sola donerkej dun gece hıc uyuyamadım agrıdan sankı sancım var gıbıydı
Yagmurogul 30 haftaya girdik biZde, şuan bulunduğum ülkede saat 5:39, 2 saattir dönüp duruyorum uyku yok , sağa dönsem sağ tarafım batıyor, sola dönsem solum batıyor
Edakuz58 neslikay bende coraplarimi giymek isgence bugun dusundum bagackli spor ayakkabi gysek nasl olur asla bagliyamam😅😅
Kaderakkes neslikay bende 30+4 um 2 günden beri adet sancısı gibi sancılarım oluyor sende de varmi neyden olduğunuda bilmiyorum kontrolume daha çok var
neslikay Kaderakkes bende yok canım sadece büyük abdeste çıkamayınca o sancılar oluyor karnım falan kasılıyor