Kizlar selam artik bende bi anneyim 🥰 12 mart saat 12de kizimi kucagima aldim cok sukur Rabbime 🙏🏼 kendimce spinal hakkinda bilgi vermek istiyorum ilk basta dedikleri gibi belden yaptiklari igneden asla ve asla korkmayin o kadar hafif ve rahat oluyo ki zaten saniyeler icinde ayaklarinizda karincalanma ve yanma basliyo ikinci olarakta sonda mevzusu (beni sonda takma meselesinde cok korkutmuslardi) asla korkulacak gibi degil uyusukken takilmis zaten hissettmedim bile cikarirken de oyle asla hissetmedim onda da korkulacak hicbisey yok
Inanin odaya geldikten sonra biraz olsun ayaklariniz acilmaya basliyo surekli hareket ettirmek isteyin ben oyle yaptim oynatmak istedim ayak parmaklarimi kayisi hosafi mutlaka yapip yaniniza alin hastanede de verdiler gerci ve nescafe mutlaka olmali ve ben bol bol su ictim ayaga ilk kalkarken yukari bakarak kalkin basiniz donmeyecektir benim cok sukur ki donmedi ve olabildigince belirli saatlerde yuruyun ben her saat basi yurudum sezeryanin iyilestiricisi yurumek benim anlatacaklarim bu kadar umarim tereddutte olan arkadaslarim icinizi bi nebze olsun rahatlatmisimdir herkese hayirli dogum dilerim 🙏🏼