Gmzens Kızlar bebek arabalarınızı nerden aldınız veya alacak olanlar nerden alıcaksınız ben ankarada yaşıyorum bu yeni çıkanlardan almak istiyorum siZler nerelerden hangi fiyat aralıklarında aldınız
Gzde_ Ben keçiören de anne bebek mağazasından aldım travel sistem bayb terra marka 500 tl çok da güzel 😊 Gmzens
Cananhafsa Gmzens bende çok araştırdım en son lele baby travel sistem bebek arabasını aldım 895 liraya almıştım indirimden etrafımda çok memnun kalan lar vardı ve görüntüsü çok şık😊😊
Esradml Ben e bebekten https://www.e-bebek.com/joie-litetrax-3-travel-sistem-bebek-arabasi-p-joi-t1112gaapl000/ bu modelini aldım şu an indirimde .. Canlı daha şık duruyor. Çevremde kullananda var baya memnunlar hemen katlanmasıda ayrı güzel tavsiye ederim..
Gmzens Gzde_ fotoğrafları atabilirmşsiniz bana acaba bide üç şekildede kullanabiliyormusunuz port bebe pusetli vs.
nurrrrrr Gzde_ pusetiyle beraber mi 500 e aldın fiyatı gerçekten çok iyiymis. bende 500 en fazla 650 civarı arabaya bakiyordum
tly E bebekten Joie litetrax 3 aldik. Uzun arastirma ve incele sonucunda. Su anda indirimde 1469 da 999 a düşmüş
nurrrrrr Gzde_ ya fiyatı çok iyiymis ben konya da oturuyorum da. hesaplı bulamadım 500 e de çok iyiymis fiyatı
busrasahinn Albebek de babyfox jaguar travel sistem var bende onu almayı düşünüyorum en son 600 tldi yeniden sorup ona göre onu almayı planlıyorum