Munire20 Kızlar 6. Ayımdayım gebeliğin aşırı derecede sık sık idrara çıkıyorum normal mi gidip gelip wcye 2 dk geçmeden tekrar azar azar geliyor idrar çıkıp tekrar 2 dk 3 dk geçiyor az az tekrar geliyor normal mi artık WC gitmekten sinirim bozuldu 😢
mavis24 Munire20 normal olabilir ama idrar yolu enfeksiyonun olup olmadığına baktın mı oda sebep olabilir
Munire20 prensannesi1661 aynen canım geçmiş olsun valla saat 2 oldu idrara gitmekten uyuyamıyorum artık sinirim bozuldu
NAZ2333 Mdnyldz bende 27+6haftalik hamileyim sanirim daha cok buyuyolat ve mesanemizi oyuncak olaraj kullaniyolar resmeb baski yaptigini hissediyorm surekli wc allahim hepimize hayirli saglikli dogumlar nasip etsin insallah
Munire20 Haticearen idrara gidiyorum geliyorum 2 dk geçiyor sanki öyle bi sıkışmışım koştur koştur WC gidiyorum aslında 2 dk önce gitmiştim gitiğimde de az az geliyor
Munire20 Sariovahande aynen ya sorma 2 dkda bir idrar sanki çok sıkışmış gibiyim az az geliyor sinirim bozuldu valla saat kaç oldu uyuyamıyorum artık idrara gitmekten
Leselis Munire20 benim geçen hafta öyleydi sıkışmış hissi vardı az az geliyordu idrar yolu enfeksiyonu çıktı bende bi görünün isterseniz
merve-shnbs Munire20 Ben 12. haftadayım artık tuvalette uyumayı düşünüyorum tuvalete girmekten uyuyamıyorum artık tuvaleti. gelecek diye su içmeye korkuyorum bir yudum su içsem 10 kerw tuvalete gidiyorum artık geceleri uykumda. uyanınca ağlamak istiyorum söylene söylene tuvalete gidiyorum ne uyku kaldı ne birşey
merve-shnbs bb1509 hahahahah bende eşime burda uyucam artık diyorum çünkü gidip gelmekten çok yoruldum bazen bilerek 10 dakika otıruyorum çünkü bitmeden birdaha geliyor 😀
bb1509 merve-shnbs o kadar iyi anlıyorum ki artık şey oldu önünden geçerken dur boş geçmiyim falan diyorum 😂😂😂
merve-shnbs bb1509 Evet bendeee 😀 kesin var çünkü biliyorum bundan öncesine kadar uykumdan uyanıp tuvalete hiç kalkmamıştım şimdi geceleri 2-3 kere en az kalkıyorum 😀
leylosule Munire20 kegel egzersizi yapmanızu tavsiye ederim bu durumda. Mesaneyi tam boşaltamadığınız için arda kalanlar geliyor belli ki. Tek seferde uzun kalıp kegel yaparsanız belki tuvalete gitmeniz azalır
Busbus2020 Munire20 16. Haftadayım bende dün bunu sorguluyordum 😂çalıştığım yerde tuvalet biraz uzak su içmeyi de çok seviyorum mesaim tuvalet ve oda arasında gidip gelmekle geçiyor en son keşke erkek olsaydım diye isyan ediyordum