AltinYildizMom Kızlar merhaba geceleri daha rahat uyuyabilmek için önerileriniz varmıdır acaba bitki çayı süt yada neler deniyorsunuz tecrübelerinize ihtiyacım var please 🙏
Glakky1 AltinYildizMom bence sen rahat uyumayı bırak direkt uyumaya bak nasıl olursa olsun uyu. Yoksa bebek olduğunda rahat uykuyu geç uykunun u sunu bile yapamıyorsun. Şuan ayaktayım ben hala piş piş piş diye diye dilimde tüy bitti
MKrasnic AltinYildizMom ben de bir kaç gündür hiç uyuyamıyorum, yatıyorum bir saat sonra gözlerim faltaşı gibi. 27+2′deyiz, bu durumu yaşayan var mı ? Uykum bir kaç güne kadar çok düzenliydi
Angels-35 Ozge20ulu kaç haftalıksınız siz ben 36 oldum yaklaşık 1 aydır falan böyleyim sabaha karşı dalıyorum sabah ne kadar uyursam o sonra gün içinde de hiç uykum gelmiyor😁
Ozge20ulu Angels-35 27 Haftadayim sabaha kadar boyle on dak için geciyo sanki 5 saat uyumuş gibi gözler açık🥰
Elisduru_ Ozge20ulu aynı şeyi bende yaşıyorum 33. Hafta içindeyim gözüme sabaha kadar uyku girmiyor eşimin o rahat uykusu bile beni geriyor 😁
oykuduru21 AltinYildizMom her gece rutinim duş, süt, son atıştırmalık, burun bandı yapıştırma, yatış 😄 burun bandı çok rahat nefes aldırıyor
-mercimek- AltinYildizMom ben hamile olduğumu öğrendiğim günden beri böyleyim. Umarım psikolojiktir ve doğumdan sonra geçer. O zaman da bebek uyutmaz… Doktorum ilaç yazdı sakinleştirici uyutur dedi fayda etmedi. Melisa çayı önerdi yatmadan iç dedi fayda etmedi. Süt falan hikaye zaten hiç bir şey fayda etmiyor. Sabaha kadar gözlerim açık vampir gibiyim gece uyumadığım gibi gündüz de uyumuyorum nasıl hala hayattayım çok enteresan gerçekten.
Hmsrqw Şuan evde olsam muhteşem uyurdum 🙈 8 gibi işten eve gidiyorum bi yatıyorum kalktığımda 12 wc ye girip geri yatıyorum 14:30 tekrar wc sonra bi yatıyorum eşim 17:00 da çıkıyo o uyandırıyo 🤣
Gizmom AltinYildizMom ben hiç bir şekilde uyuyamıyorum, gecr uyusam sabah kesin erken kalkıyorum ve gün boyu uyuyamıyorum