Gamze5353 Ben 29 haftamda oldum hiç Korkmayın bebeğe hiç bir zararı yok bol bal limon zencefil kemiksuyuna çorbalar sarımsak sogan tüketin allahın izniyle anlatırsınız ha bu arada bol su
Ozlemyuksel58 Gizmom bende 2 gün önce oldum. 17. Hafta dayız bizde. İştahım kesildi birşey yiyemiyorum
Gamze5353 Ozlemyuksel58 yemegi bol yiyceksiniz yoksa virüs sizi alt eder bol bol yemek vitamin unutmayın
mothers_baby2021 Bende oldum yeni .Bugün izole sürem bitti . Bol bol meyve,yeşillik ,su tüketin.Kimi zaman halsizlik yapıyor.Bol bol dinlenin ,uyuyun.Çok geçmiş olsun
Gizmom Ozlemyuksel58 o zaman size gerek yoktur ben daha cok yeni hamileyim kalp sesini bile duymaya gidemedim
Nonik Ben de oldum 5. Günündeyim, berbat bir hastalık. D-dimer değerinize baktırmanızı tavsiye ederim. Bebek için çok tehlikeli. Benim ilk gün 700dü 4. Günümde 500e düştü çok şükür. Eğer düşmeseydi kan sulandırıcı iğneye başlayacaktık
Gamze5353 Ozlemyuksel58 yemeniz lazım çünkü kovit bir enfeksiyon hastalığıdır ve enfeksiyon bazı bebeklerde gelişim geriliği yapıyor bende yapmıştı ama sonraki aylarımda bebeğim toparlandı sizde yemek bol bol vitamin alın su için limon bal zencefil yapabilirseniz kelle paça kemik sularına çorba çünkü vucudunızdaki kan hem bebege yeticwk hemde Virüsle savaşıcak