Babyiveannesi TugceBurakk bunu söylemen iyi oldu çünkü eşimle çok sabırsıziz bazen gece yarısı kan testi vermeye gidiyoruz hastanelere
TugceBurakk Babyiveannesi inşallahhh evet doktor gerçekten çok önemli arkadaşım rabbim gönlüne göre versin inşallah 🤲
TugceBurakk Babyiveannesi o haftakini inan hatırlamıyorum ama 140 küsürle gebeliği kanda teyit etmiştik aslında önemli olan 2 günde 1 2 katına çıkmış olması lazım değerin sağlıklı ilerlediğini ordan anlıyolar
TugceBurakk Babyiveannesi bende karışık baba tarafı urfa annemler Arnavut eşimlerde siirtli arap kökenliler bende 5 yıldır burdayım
Babyiveannesi TugceBurakk benim iki kat artış oluyor çok şükür ilk once ,40 ti iki gün arayla 88 cikmisti
Babyiveannesi TugceBurakk evet ya gercekten bide İstanbul’da böyle iyi insanlar var mı ya bana hep kötüler denk gelir
TugceBurakk Babyiveannesi maşallah ozaman böyle ilerlerse güzel ama senin kan pıhtılaşmaması için fln bi teat vermen gerek bence diğer kayıplarından dolayı
mavis24 Babyiveannesi sorma ya gerçekten yoruldum hamilelik zaten zor bi süreç bide onların suratsızlıgını cekiyoruz ilgilensinler diye maddi olarak zorlayıp özele gidiyoruz doktorlar bi karış surat istediğimde doktoruma ulaşamıyorum