Z-K mlkkk Aslında ben cinsiyetini biliyorum 34+2 haftamdayım ama gulsen Hanımın tahminini merak ediyorum :).
Z-K Gulsen4224 yaa evett 🥰 5 ayrı doktor ve dataylıda bile kız dediler baştan beri ama hayalimdi çok şükür hala inanasım gelmiyo 🤲 Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 🤲 🤲 🤲 🤲 Yorumunuz içinde teşekkür ederim 🙂 ❤️
Gulsen4224 Z-K rica ederim cnm ne güzel rabbim gönlüne göre nasip etmiş sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin mevlam prensesini 🤲🏻💜🌸
mom11111 Gulsen4224 https://hizliresim.com/yz2w4O canım bi arkadaşımın bakar mısın rica etsem 12. Haftada
Z-K Gulsen4224 Amin canım benim inşallah 🤲 Yanlış görmediysem sende kız bebek bekliyorsun 🥰 Rabbim seninde evladını sağlıkla hayırlı evlat olarak eli ayağı düz dünya güzeli Bi prensesi sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲 ❤️
Gulsen4224 Z-K aminnn canım inşallah benim de oğlum var hep kız bebek isterdim rabbim nasip etti cümlemize nasip etsin sağlıcakla çok sağolasın cnm duaların için💜🤲🏻🌸
Ymsa Momkra hadi bakalım inşallah iki oğlanda çok farklı geçti hamileliğim bunda çok farklı içime kız doğuyor ama hayırlısı bakalım🥰
Gulsen4224 191015 doğrudur cnm tutmadığı oluyor böyle bazen sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin rabbim 🤲🏻🌸