Tubi55 27 +6 Dayım şuan. Ama çocuk sanki çıkacak o deerece tekmeler yiyorum dönüyor sürekli . Böyle çok haraketli Bebişler var mı? Artık canım acıyor 😔
d0lunaayy Tubi55 Resmen benim bebeği tarif ettin sanki karnımı yarıp dışarı çıkıcak gibi hissediyorum 😁
Sevilay_47 Tubi55 Benim hiç öyle değil dışardan belli olur dediler görünmüyor halen hareketli var o kadar siddetli ve cok değil 27+6 günlüğüm
Sevdae Ozge20ulu canım benim 25 haftalık hiç hareketleri sert değil elimi koyunca hissediyorum tek hissedince de dıştan kalp gibi atıyor sanki tek 😐
NAZ2333 d0lunaayy benimki de benjmle beraber yoruluyo ama uzandigim zaman basliyo dedigin gibi cikmak icin artik kendine yol ariyo az kaldi allahin izniyle
Tubi55 Minikasya yaa sorma ama benimki inanılmaz yani durmuyor o kadar canımı yakar oldu ki hele ki daha bu haftadan korkuyorum işte 😱😂
tazeanneew Minikasya ahahahha doğru benim gibi küçük haftalarda ne zaman hissedicemde iyi olduğundan emin olucam diye bekliyoruz
Kimkibu Tubi55 25+6 çocuk içerde halay çekiyor😂 tüm gün durmuyor bazen doktorum çok güzel bişi bu demişti:) özellikle sabah 7 oldumu tamam kalkıyoruz durmuyor evladım yerinde 😊
Tubi55 Kimkibu kese falan biri deldi yazmış korktum vallahi😂 o derece göbeğim bi yukarı çıkıyor bir asagı 🙄
Kimkibu Tubi55 benimde şimdi yine başladı dışardan çok rahat görünüyor artık:)) eşimin deyimiyle arnavut kızı halayı seviyorlar alıştırma yapıyor içerde 😂 birde vurdugu yerden dürtüyorum yine vuruyo çok güldüm😂😂
Nuray23 Tubi55 ileri haftalar daha fena😬 35.haftadayim. cok canim yaniyor. Canlari sag olsun yeterki hareket etsinler🤗
Tubi55 Nuray23 benim erken Doğum riskim var ondan da korkuyorum serklajlıyım . Ama doktor hareketli olması güzel demişti
Duygus97 Maşallah. Bizim kız daha küçük ama çokta hareket etmiyor üzülüyorum 22 hafta. Karnıma pıt pıt vurunca tepki veriyordu simdi onu da yapmıyor pozisyon değiştirdi herhalde 🙄
Gmommysboy Duygus97 üzülmeyin arap atı gibi sonradan açılıyorlar😂 bende bi anda ve yeni bu kadar hissediyorum 26w
Btl3407 Benim kızım da bayaa hareketli ama merak ediyorum sizde de oluyormu Çok sık sertleşerek de hissediyorum bebeğimi Karnım taş gibi oluyor o bebek neredyse Ama masAllah hareketleri hep guzel
Tubi55 Btl3407 aynen hele sağ tarafımı kazıyor ve sertleşiyor sonra sertlik gidiyor bi kaç saat sonra tekrar 😊