Fatmasuer Nasıl geçiyor günleriniz benim kasık ağrılarım başladı bakalım ne zaman gelir miniğimiz erken doğsa
pitircik2021 Fatmasuer 37+6dayım. Nst de düzenli sancılarım çıktı ki bende hissediyorum ama çok şiddetli değil inşallah çok bekletmez bebeğim 🤗
imerveg Fatmasuer 37deyim bende uyuyamiyorum artik🤦🏻♀️ bu aralar asagi cok baski var bide cok fazla gaz sancisi cekiyorum😫
Attent Fatmasuer 37+3olduk şükür sadce miğdem yanıyor onun dışında cok ıyim kendi isimi gücümü temizliğimi yapıyorum hic vücudumda şiş yok sadce karnim var cok rahat bir hamilelik gecirdim mart sonu dogum inşallah
Oyacool Fatmasuer 37+5 hafta 💙 herşey pek yolunda bizde . Haftada 3 gün spora gidiyorum hergün nefes egzersizi yapıyorum bebeğim kanalda olduğu için ufak ufak ağrılar yapıyor bunu hissetmek bile müthiş bir duygu. Herkese hayırlı doğumlar olsun 🙏🙏
ymc0355 37+6yız artık taşıyamıyorum kızımı 😂 3.496 gram olmuş doktor bugünlerde doğsa iyi olur iri çünkü dedi Allahım sen doğurmayı nasip et 🍀
Fatmasuer ymc0355 amin valla bende çok kilo alıp doğmasın o yüzden erken istiyorum ama ben kilosunu öğrenemedim malesef
Nisanannesi003 İshal olmuşum bnde kızlar ya 37 haftamdayım Baska olan var mı bu haftalarda doğum belirtisi olabilir yazıyo
Karadenizli52 Nisanannesi003 inan bir haftafir ishalle mücadele ediyorum şuan 37.0 oldum daha yeni düzelmeye başladım muhakkak Dr a gidin vücudunuz susuz kalmasın bende enfeksiyon da vardı antibiyotik kullanıyorum ihmal etmeyin
Fatmasuer Nisanannesi003 canım beden doğuma hazırlıyor kendini benim oğlumda öyle olmuştu bu 2 hamileliğim
mrvtkrl Bende 37. haftamdayım ve artık penguen gibi yürüyorum 😂 bizimde oğlanın kafası ilerden gidiyor 2 buçuk hafta 9.6 cm miş normal doğum zor olabilir dedi doktorum perşembe çatı muaynesiyle karar vereceğiz azcık korkmuyor değilim 🥺
Fatmasuer mrvtkrl benim 2. Canım korkum yok öylede olacak bitecek bişe anlamıcan unutuluyor geçiyor valla ne kadar rahat olursan o kadar iyi kasma sakın kendini bol egzersiz nefes egzersizleri doğum için yap herşey güzel olucak öyle düşün
Fatmasuer Karadenizli52 geçmiş olsun doğum yakınken beden doğuma da hazırlıyor ama seninki farklıymış
Fatmasuer Oyacool bende bu haftada başlıcamm sporo 2 hamileliğim ama bunda ağrı daha fazla alttan aşırı baskı var
Ayazadam Nisanannesi003 bende ishal oluyorum 37 hafta acile gittim idare et dedi doktorum bol bol su iç antibiyotik yazamam dedi