Cansu-81 Kizlar bütün gün burnumda igrenc bi koku var ya aci böyle degisik brsy acayip igrenc. Yastik yorgan koltuk herseyde o koku var sanki. Benim üstümdede geziyir sanki esime koku var mi diyom yok diyor yasiyan var mi? Yoksa ben mi kafayi yedim😂😂😂
Dmllll Cansu-81 bende de var maalesef hiç geçmiyo ve ne yesemde kötü bi tat alıyorum 2 gündür geçmiyo bi kaç hafta önce de oldu sinüzit kaynaklı olabilir diye bilgi aldım ama doktora da gitmedim henüz
Dilaraydin07 Cansu-81 Normalde eşimi çok koklarim severim de kokusunu. Ama hamileliğimin ilk aylarında kendimde dahil eşim bana keçi gibi kokuyordu 😂😂😂
Serpil-3 Cansu-81 bazı gebelerde olabilecek bişey bu aynı aşerme gibi düşün içtiği suyun koktuğunu söyleyen biliyorum ilk üç ay sürebilir sonra geçer herkes de olmaz
Seymassrioglu Cansu-81 normal arada bı oluyor daha agizinda metalik tatlar alacaksın ☺️🙏 ama geçiyor fazla kalmıyor minimallerin tatlı hatıraları ♥️
Cansu-81 Demir tadi var güzel dgl ama pek rahatsiz olmuyorum ama su koku beni öldürcek Sanki küflenmis aci igrenc bi koku haha :D oda kokusu parfüm brsy yardim etmiyor ya