KaranIlgarmom isimsizbiranne 13 haftaya kadar 1 kilocuk almıştım heralde çok almicam ne guzel ddim de şuan 24 haftalık 6 kilo almışım tootelde 🤦🤦 54 kilo olmuşum 😏
Ozlemust KaranIlgarmom Haftadan den son ra daha çok ve hızlı alınıyor bende sevine sevine gidiyordum😔
Asya_Batur Misrax 😅😅 aynen valla ya millet 1 kilo 4 kilo ile tamamlıyor ben de 20 kilo ile tamamlarım herhalde 😂😂🤣
KaranIlgarmom Ozlemust ay daha ne kadar hızlanacak ki dueulma dönemi yokmu bu işin 🤦1.5kilo almam gerekirmis ayda ama 2.5 kilo aldım ben 2 aydır arka arkaya şeker bakılacak bidaha ki ay 70 i vururum doğuma bu şekilde gdersem 🤦
Tdof26 Dudupamuk bende 58 le hamile kaldım 33+1 im 77 kiloyum. nasıl 3 5 kilo alıyorlar şaka gibi ya 😂🙄
Dudupamuk Tdof26 bnde hayret ediyorum yemiyorlarmı kilo alcaz dşye yada alabildiklerimi o bilmiyom ben yesemde yemesemde aldım hatta son 3 ay şekerim çıktıgı için hamur işi tatlılar aburcubur beyaz ekmek hepsi yasak ona ragmen aldım 😁
NaneLimon36 Ays0 evet oda ilk tartıda üzerimde tişört vardı ikincide kalın kazak fark ordan geliyor diye tahmin ettim 😅😅
surelitta52 17+1 haftalık olduk henüz hiç kilo almadım ama yüzüm şişti nedense 😕 yediğime içtiğime dikkat ediyorum gereğinden fazla kilo almamak için… ilk gebeliğimde de 15 kilo almıştım ☺️
Ays0 NaneLimon36 çok etkilemez ya bence kabul et o 1 kiloyu 😂 144 gram olmuş bebeğim, plesentası, suyu, artan kan miktarı vs derken dedim ben almamışım 😂
Ays0 NaneLimon36 gram gram artan kilosunun bile kölesiyim resmen çıldırıyorum büyümüş olduğunu görünce 😍 sağlıkla gelsinler inşallah 💕
Meddd 20 haftalik 5 kilo aldim, ayda bir gidiyoruz ama alicam gibi gece yemelerim bitmiyor😂 75ile hamile kaldim 90 gecmek istemiyorum😔