Elf_34 Trabzonda yaşayıp Karadeniz medicalpark ta doğum yapan yada yapacak olan arkadaşlar doğum ücretleri ne kadar bilginiz varmı?
61anne Elf_34 ben dr Ufuk yilmaza gidiyorum canım epidural sezeryan4600 epidural normal 4300 en son sorduğumda Ocak ayında doğumuna daha var bnm
Alpsdkz34 Elf_34 normal 3.5 epiduralli sezeryan 4544 diye hatırlıyorum cnm . Hangi doktora gidiyorsunuz
Elf_34 Alpsdkz34 ufuk beye gidiyorum daha sormadım merak ediyorum eylülde doğumum bakalım ne kadar olacak
61anne Elf_34 maşallah canım ben 27haftalik oldum Ocak ayında merak edip sormuştum zamlı fiyatlar dendi
Elf_34 61anne allahım hepimize sağlıcakla dünyaya getirmek nasip etsin inşallah suanlik 1 eylül gözüküyor doğum zamlı fiyatlarsa aynı olacaktır
Elf_34 61anne yılda bir kere yapılan zama neden birdaha eklenir anlamış değilim gerçi ufuk beyden memnunum asla gozumde değil ama sürekli zam oluşu insanı buzurusz ediyor
61anne Elf_34 giriş ücretleri bile 260dan bir anda 315oldu doğumu ne olur bilmiyorum ama söylediğin gibi doktorumdan cokk memnunum Allah razı olsun ondan 🤲