Tazeannecik35 Merhaba güzel anneler 9+6 oldum bugün ve ilk baktığım şey direkt çin takvimi olmustu çevremde bir çok kişinin doğru çıktı sizde bakıp doğru çıkan oldu mu aranızda 😊
mlkkk Tazeannecik35 doğru çıkanlar kadar yanlış çıkanlarda çok zaten iki ihtimal var sallasanız illaki biri tutar 😂 ha benim tuttu ama ne takvim ne kese şekli ne nub hiç birine inanmıyorum 😊
Aysenur61 Tazeannecik35 benim tutmadı 😂 karbonat testi var onuda denedım oda tutmadı keseme görede tutmadı göbeğimın şekline görede tutmadı🤣hep tersi cıktı canımm alakası yok herhalde aşermeme görede tutmadı ne yazıkkı🤣
Sehera1 Aysenur61 göbek şeklini ben doktoruma danıştığımda her insanın vücut formu kendine özgüdür cinsiyetle alakası yoktur dedi ki bence de yoktu
hiraselesra Tazeannecik35 10+1 canım cin ve rus takvimine baktığımda erkek ama bilmiyorum iki hafta sonra gidip ogrrnecem 2 yaşında prensesim var bu ne olacak hadi hakkımızda hayırlısı 🤲🤗
Prenssannesi01 Tazeannecik35 benim ilk gebeliğmde dogru cıkmştı oglum 20 aylık suan hamileyim ve onda kız cıktı cin takviminde doktor da kız dedi dogru cıkıyor gibi Allah bilirde 🙊
058elf Tazeannecik35 evet benimde tutmuştu arkadaşım bakalım demişti ilk öyle bakmıştık 😄 yüzük testini de burda görüp kendi kendime eğlencesine yapmıştım o da çıktı 😂
Tazeannecik35 Benimde cin takvimine göre kız ama bakalım daha cinsiyet öğrenmeme var hepimizin bebişleri sağlıkla gelsin inşallah 🙏🏻