Varol123 3 gün önce kontrole gittiğimde kendi doktorum yoktu poliklinikte bende baska bir doktora muayene oldum yalnız icime sinmedi bugün kendi doktoruma gittim muayneye tekrar ve bana amniyon sıvısı az dedi biraz daha olsa iyi olur dedi bende geldim suyu bol içmeye basladim yanı sıra havuç suyu sıkıp içiyorum böyle birşey yasayanininz varsa neler yaptınız acaba ?
Minigimyolda Varol123 banada suyun azalmış hatta suyun bile geliyor olabilir demişlerdi bir hafta sonra kontrole çağırmıştı hergün iki deveci armudu sabah akşam birer bardak havuç suyu içtim bol su içtim kontrole gittiğimde artma olmamstı ama azalmada yoktu gelişimi güzel dedi havuç suyunu şuan 1 bardağa düşürdüm fazlası zararli olduğu için
Varol123 Bu arada 3 gün önce muayene olduğumda hicbir sorun gözükmedi doktro aksi bi durumdan bahsetmedi yani
svmcmn 24.haftamdı sanırım bana da bebeğin suyu az görünüyor günde en az 3 litre su iç dedi. Her gün içmeye çalışıyorum, artırılabilen bi şey gibi :)
058elf Varol123 benimde 30. haftaya kadar bi şey demediler 31 de doktor suyun normalin altında dedi, bol su tüket canım 3-3,5 en az deveci armudu da tüketebilirsn. dün kontrol amaçlı gittm başka bi doktor da suyun iyi görünüyo şu an dedi
Varol123 Minigimyolda ben progestan fitil kullaniyorum ondan sebep islaklik hissediyordum diye sorun etmiyodum son 2 günde arttığını farkettim doktora o sebeple gittim ama ilk gittigim doktorda icime sinmedi ilgilenmedi muayne olurken baska bi hastayla ilgilendi tam bilgi alamadim sonra şüphede icime düşünce gideyim dedim gittim şikayetimi söyleyince gelen suyunda olabilir dedi ama rahim agzi kapali bi test yapalim dedi alttan spekulum takip rahim ağzından sivi aldilar test icin şükür gelen suyum değilmiş ama yinede cok susuz kalmissin dedi bende basladim havuc suyuna günde 1 bardak iciyorum suan armutta yemeye baslasam iyi olacak 2 hafta sonra muayneye çağırdı tekrar
Minigimyolda Varol123 progestan akıntı artışı yapıyor inşallah düzelir çok su içen biriyim ama artık bardakları sayıyorm tuzdanda uzak durun ben turşu çok yemiştim doktorum onunda etkisi olabilir uzak dur çok tuzdan dedi
Varol123 Minigimyolda ya aslında tuzu ne derece kullandigimin farkinda degilim ben suyu cok icemiyorum yani 1.5-2 lt falan anca yani ama dun saat 19.00da geldik hastaneden gece uyuyana kadar 2 lt içtim
Minigimyolda Varol123 aklına her geldiğinde iç bn her içmeye iki bardak iciyrum yoksa çok aksatyorum su içtikçe ağrılarımda hafifledi