ikibalannesii Fatma7666 aslında ben köyde yaşıyorum hastaneye gitmek içinde başka bi ilçeye gitmemiz gerekiyo o yüzden düzenli gidemiyorum 💁🏼♀️🙂
Fatma7666 ikibalannesii Hımm anladım kuzum olsun elinden geldiğince git ama aksatma evlat sonuçta önemli sana emanet bir can 🥰🤲
3MelekAnnesi3 Sunbul_12_12 sık sık yarı ışıktan soguk duş almanı öneririm ama gün içinde 2 kez felan gir ödemi atmaya yardım ediyor birde tuzu tamamen kesmeniiz lazım daha doguma cok var dikkat etmelisiniz
mineu8 3MelekAnnesi3 insallah canim cok sagol rabbim cumlemize saglicakla kucağımiza almayi nasip etsin 🤗
lentil Aybuss aaa doktora gittikten sonra kese oluşmuş mu kalp atışını duydunuz mu yazar mısınz? Bende ne zaman doktora gitsem diye düşünüyorum da
Oykum_06 Ozgeszmn evet arada hissediyorum ve çok heyecanlı bir durum. İlk gebeliğim özellikle yan yatınca hissediyorum siz ?
FerahBS 12 hafta 5 gün 🙃 Hareketleri inanılmaaaazzz, tabii ultrasoundda gördük ancak zıpır zıpır asla durmuyor 😅 maşallah
tazeaane _busedilara46 5 kilo aldım canım ama dikkat edicem bundan sonra doğuma kadar en fazla 6 kilo almam lazım 😔