Didrm Merhaba anneler, ben suan 9 haftalık hamıleyım doktoruma gıttım gelısımı gayet yolunda bı gebelık var. Duyurmak ıcın sizde daha erken mı?
momandson Didrm biz 3. Aydan sonra söyledik bu biraz tercih meselesi nasıl kendinizi rahat hissedecekseniz öyle yapın bence
_Elifffffff_ Didrm duyurabilirsiniz tabiki ama risk hamileliğin tum zamanlarinda var malesef hayırlı olsun 🌸
Sunny Didrm aynı haftadayız sizinle:) benim doktorum 12.haftaya kadar riskin yüksek olduğunu ama hamileliğin her dönemi riskli olduğunu söyledi. Biz heyecana kapılıp öğrendiğimiz gün çevremize söylemiştik tabi herşey için çok geeç🤓
Selviinurr Didrm bana kalsa bende demiycektim çünkü benim gebeligim riskli ama eşim sabırsız olduğu için herkese söyledik daha eve gitmeden. Bana kalsa 4.aydan sonra soylemekti
Omerhatice Didrm aslına bakarsan risk her zaman var Allahm esirgesin düşük riski mesela 20. Haftaya kadar allahm korusun bisey olursa düşük sayılıyor ondan sonra erken doğum vs. Olabilir bilemeyiz ama asil zor durum tutunma aşaması 12. Haftaya kadar 😊
Fatma7666 Didrm Erken en az bir 3-4 ay geçsin nazarıdır düşük riskidir Allah korusun bunlar çok var 🤦♀️🤦♀️🤲🧿