Aras Naz1905 13 haftalıkken doktor kıza benziyor Dedi ama tam belli değil bi ay sonra gel kessin belli olacak Dedi
CigdemZeynepAkdeniz Kbrunver 29+1 günlüğüm benim 10 haftalıkken göbeğim cikti erkenlerdenim belli ediyordu kendini artik 💕
Laraa 37+4 üz şuan 😇☺️ Benim 4.aydan itibaren başldı yavaş yavş göbiş çıkmaya..sonrada baya belirgin oldu..kız bekliyoruz ama herkes erkek sanıyor dışardan 😂😂
Lolipop SineMirayAksoyeri sizinle günlerimiz aynı.Gerci benim geç döllenme sonucu 5 gün geriden geliyor kızım.Sizin cinsiyet nedir?
minnosveannesi Kizlar ben son adet tarihime gore 18+4 unm ama ultrason olcumlerine gore 20+0 im suan hangisi dogru oluyor ki dogum hangisine gore olcak
Rasev Asyaninannaesi aleykum salam şükür yaxsuyam sen necesen? Masallidanam ama bakida qalanam siz haralisiz
Ttugce Henüz 4 haftalık hamileyim ben dün öğrendim aranıza yeni katıldım endişe, mutluluk, korku ve Sevinç’i aynı anda yaşıyorum ☺️
Minnosuveannisi 16+2 yim kız annesi olucam inşallah ama daha göbeğim çıkmadı çıksın istiyorum artık 🙏🏼🙈