Ebru_yvz Alışveriş yapıcağım da neler almalıyım bez markaları, bebe yağı, losyon, pişik kremi tavsiyesi bekliyorum. Kafam çok karışık bu konuda
mlkkk Ebru_yvz bübchen mustela krem losyon olarak güzel markalar bezde pahalıdan ucuza prima sleepy ve e bebek babyme markası
ysfali06 Ebru_yvz instagram mühendisinoğlu sayfasında tüm bebek ürünleri incelenmiş sağlıklı olanlar olmayanlar hepsinin içeriği yazıyor oradan bakarak alabilirsiniz ben öyle yaptım 🤗
Minikasya Ebru_yvz Bebeyağı kullanmıyorum. Losyon daha iyi. Şampuan vs. Baby me markası aldım. Pişik kremi sudokrem. Biberon lansinoh yeni doğan. Temizleyici baby me. Mama frisolac. Sıvı deterjan baby me. Bez 40 adet prima 40 adet baby me. Deneyerek takviye yapıcam. Aklıma başka gelmedi ya🙄 Sorarsan yazarım
efruzzz Ebru_yvz penaten aldim bende belki bakınca icerigine falan sende begenirsin iyi bir marka çünkü aklinda bulunabilir
akay123 Ebru_yvz bebe yağı almayın bile doktorlar kullanmayı tavsiye etmiyor losyon krem gibi alın onun yerine
Ozlem23 Ebru_yvz Instagram’da mühendisinoglu diye bı sayfa var herşeyin temiz icerikli olanlarını inceliyo ordan bütçeme uygun olanları bakıp seçebilirsiniz
akay123 Ebru_yvz sebamed yada mustela tavsiye ederim bezde bence sleepy tabi bebeğin cildine görede değişiyor ben önce sleepy deniycem pişik yapmazsa devam
haziranin25i Ebru_yvz bez markası olarak bebeğe göre değişir kuzum. Ben sleepy kullanıyorum ıslak mendil olarakta yeni doğan ıslak havlu kullanıyorum. Pişik kremi olarak mustela ve sudocrem. Şampuan olarak mustela yeni doğan losyon olarak Johnsons baby. Deterjan olarak siveno yumuşatıcı uni baby leke çıkarıcı baby me. Bunları kullanıyorum gayette memnunum 💜🌺
yigitalpinannesi40 Ebru_yvz Ben bebeğime bebek yağı kullanmıyorum Uni baby vücut losyonu Sudocrem pişik kremi kullanıyorum Şampuan da uni baby kullanıyordum şimdi mustelaya geçiş yapıcam Bezde molfix ile başladım sonra miniese geçtik ama ikisinden de memnun kaldım