Munzurrrrr Selam kızlar istanbul Avrupa yakasında detaylı ultrason yaptıran oldu mu hangi hastane ve ücretleri ne kadar?
Kubraaaaaaae Munzurrrrr Medigol hastanesinde yaptırdım baya araştırdım aslında 350 TL fiyattı gayet memnun kaldım. Cd aktarıyorlar
Didemyurdakul Munzurrrrr Perinatolog Fehmi Yazıcıoğlu üstüne bir insan tanımıyorum. Kagithane de kendi yeri, suan 500 TL muayene ücreti. Eşiniz de giriyor sizinle yanınızda, küçük diline kadar her noktasını size gösteriyor.
Yavrusunaasik Kubraaaaaaae bu Sultangazi’de ki hastane mi acaba bende oraya gidicem eşimiz girebiliyo mu yanımızda acaba bide hangi doktora kaçıncı hafta yaptirmistiniz
Nursel67 @Munzurrrrr Bakırköy uzmanlar tıp merkezinde yaptırdım ben yaptırdığımda 300 tlydi şuan 350 TL olması lazım fiyatı ama doktor perinatolog değil radyologtu herşeyine tekrar tekrar baktı gösterdi anlattı CD de verdi
Sedarif Yavrusunaasik sultangazi medigold de yaptırdım 350 tl şuan ki fiyatı memnun da kaldım eşinizde girebiliyor cd ye aktarıyolar 😊😊
Momcans Ben medicana prof dr petek balkanliya gidecegim 650-700 arasi dediler fiyat gidince ogrenecegim 😅
-Cansu- Munzurrrrr florya medical park prof Dr ali gedikbaşı 600 TL ama çok memnun kalırsınız canım çok iyi bir doktor
-Cansu- Munzurrrrr hem perinatolok hemde CD resim fln veriyor. Ben 13 haftada 2li test için gittim 45 dkk muane etti CD ve renkli resim verdi normal siyah beyaz olaraktan 15 18 tane resim verdi. 2lide bile okadar ilgilendi şimdi randevu aldım detaylıca gidicem gidenler de çok memnun 😌
Afrodit Munzurrrrr Ben takipte olduğum hastanede doktorumun önerisiyle Florya Medicalpark Perinatoloji Uzmanı Prof. Dr Ali Gedikbaşı’na yaptırdım. 1 saat detaylı inceleme sağlandı. Ücreti 600 TL. CD vs. veriyor zaten. Çok memnun kaldım 👍🏼
Yavrusunaasik Kubraaaaaaae teşekkür ederim bende hastane arastiriyodum bı arkadaşım da memnun kaldığını söyledi hangi doktor bakti acaba size