damlaaltinay Kızlar merhaba eşim jandarma personeli, bingöl’de ikamet ediyoruz. Haziranda doğumum var inşallah 2 sene sonrada tayinciyiz. Nasıl bir beşik alsam karar veremedim 😞 aldığınız beşikleri atar mısınız ? Karar veremiyorum hiç.
Rbkny damlaaltinay bu durum benide düşündürüyor ama parçalanan bilen ahşap beşşik düşünüyorum en azından onun kurulumu ve kaldırması daha rahat normal büyük beşiklere göre hem fazla yer kaplama sorunu yok
Gulsurmeli damlaaltinay Bana annem hediye olarak aldı mobilya beşik kesinlikle park beşik almalısın bizde bu sene tayinciyiz doğum memlekette olacak biraz spor kalıyor ama yapacak birşey yok mobilya istiyordum zaten ama bizim gibiler park beşik kullanmalı bence
mlkkk damlaaltinay park beşik daha ideal ama iki yıl sonra ben gittiğim yerde oda yaparım çocuğa yeni bi yatak alırım diyorsan karyola da olabilir 😊
Damlahtp damlaaltinay merhabalar bizde kara kuvvetleri personeliyiz sürelki tayinci plduğumuz için park beşik tercih ettik kraftın, çok güzel bir çantası var katlanıp heryerde kullanıp açabiliyosun ve tekerleri filanda var çok memnun kaldım bizim gibi tayinci insanlara mobilya bira külfet oluyor
Buseylmz Park beşik alabilirsin canım. Bizde 3 yıl sonra tayinciyiz ama ben normal beşik aldım daha kullanışlı diye sonuç itibari ile ev komple taşınacak bi beşik mi sığmayacak😂
damlaaltinay Buseylmz kuzum biz eşyada almadık ikinci el aldık giderken satacaz inşallah :) yoksa hiç düşünmem
damlaaltinay mlkkk bende öyle düşündüm ama ister istemez gözüm kalıyor :) mobilya olarak oda takımı istiyorum bende 🥺
aleyna96 damlaaltinay biz de bingöldeyiiz hangi ilçe? Vallahi ben bir akrabamızdan aldım 2 yaşına kadar kullanabileceği şu kafes şeklinde olup yatak yüksekliği ayarlanandan. Eşyalarım bingöle gelirken çok yıprandı burada da 2 yıl için oda yapmak istemedim yatak odam geniş yanıma alacağım kızımı
gulfem_93 damlaaltinay ben de asker eşiyim tayinci olduğumuz ve kendi evimiz olmadığı için bebek odası yapmak yerine park beşik ve bir dolap almayı tercih ettim kendi yatak odama koydum ikisini de. Bizim gibiler için en mantıklısı bu genelde 😄
Ecenurcevik damlaaltinay bende hakkarideyim 2 yıl sonra bizimde tahinimiz var inşallah ben bebek odası aldım sonuçta tüm evi gidicek eşyalarım kendime ait bebek odası da gideceği için ben takım aldım almasamda nakliye tutulcak alsamda aynı şeye geleceği için
Leyla_33 Bende park yatak alacağım inşallah. Park yatağın avantajı izne giderken bile kendinizle götürebilirsiniz. Bebekte yerini yadırgamaz düşüncesi ile tercihim park yataktan yana. Keza odadan odaya taşıması rahat..!
Gunes3434 Leyla_33 bende parl beşik istiyorum ama içindeki süngeri çok ince, sadece o süngere yatırılmaz çocuk . İçine ekstra bir yatak almak lazım. E ozaman gittiğimiz yere yatak götüremeyeceğimize göre.. gittiğimiZ yerlerde içine yatak bulundurmamız gerekecek. Buda bir dezavantaj benim için
Mhrbnbz_1 damlaaltinay bizde tayinciyiz diye besik kucuk aldik anne yani fotograf ekleyemiyorum ama sepet besik diye geciyor ama guzel
Seda-34 damlaaltinay aslında park beşik alacaktım ama https://www.civilim.com/ege-baby-3-in-1-oyun-parki-besik-gri-93273 bu ahşap beşiği çok beğendim ve onu aldım🙈 şimdi batıya tayinciyiz zaten iki çocuk düşünüyorum biri yolda diğerini de ordayken yaparım sonra da beşiği ihtiyacı olan birine verir doğu görevine döneriz diye düşünüyorum