bankaci26 Gulfidan49 valla 19. Haftadan beri sürekli demir gibi o kadar sert ki 25 e geldik hala aynı enfeksiyondan olabilir dediler magnezyumda kullanıyorum ama hala aynı artık bendenyoruldum bıraktım araştırmayı bçyle yaşamaya çalışıuorum
D-uysal Gulfidan49 benimde 26.hafta ve evet akşamları taş gibi oluyor ve uzandığım zaman bebeğim hep toplanıyor bi yere yığılıyor doktor randevuma 2 gün var daha bayadır böyle ama inşallah normaldir
Rozalinda Ben.. niye oluyor bilmiyorum, bastan beri genelde sert ama aksamları cok daha sert hissediyorum. Yarın dr a sorucam
Mercimekmom Çünkü artık bebek büyüdü o yüzden sert toparlanma olmuyorsa korkma dedi doktorum perşembe bende sordum karnım çok sert diye içeride 3 kiloluk bi şey var normal dedi
Sedaatmaca Toparlanma da olur dedi doktor bana sertlikte rahim bi kas tabakasından ibaret dedi bebek hareket ettikce kasılma olup sertleşmesi gayet doğal dedi önemli olan rahim ağzı kapalılığı ve rahim ağzının uzunluğu onlarda sorun olmadıkca korkma dedi
Alininannesii1 Kizlar ben de 26.haftamdayim bisey soracagim carsiya gezmeye ciktigimda az yoruldugumda tuvaletim geliyor karnim sertlesiyor..sizlerde de oluyor mu ?
Rabismomm4 15 haftalıkken başladı sertleşme ve kasılma şuan 19 haftalığız bebeğin eşi önde benim o sebeb oluyormuş bunlara