Selenayciydem şöyle söyleyeyim kendi düşüncem tabiki bezini sleepy aldım çok memnunum ve ıslak mendil olarak hem sleepy denedim hemde uni baby ama diğerine göre uni baby den daha memnunum daha kokusuz ve daha iyi gibi

Selenayciydem Prima premium care 1 aldım bez olarak islak mendil de önce 3 paket Prima yeni doğan aldım e bebek den babyme nin erkek Yeni doğan ıslak mendilin den önce 3 paket sonrada indirimden 24 paket aldım mühendisin oğlu incelemiş olduğu için öncelik için bebek temizleme pamuğu aldim

Biyolog-anne ben tam araştırmadım ama geçen trendyolda imdirim vardı bakayım dedim sleepy bir de sleepy natural var. Hangisini aldınız. Yenidoğan için 0 numara mı almak gerekiyor. Bazı bezlerin küçük olduğu bir beden büyüğü alınması gerektiğini duymuştum

Ekvatoral natural aldım hatta biz aldıktan bi süre sonra yeni ürün çıkardı onu da kullananlar çok memnunmuş. 0 dı sanırım en küçüğünü aldık biz göbek bağı oyuntulu. Geçen doğum yapan biri yazmıştı küçük gelecek diye korktum ama tam oldu diye. Bakalım inşallah bizimkide olur. Zaten hastanelerde veriyorlar çoğunlukla küçük paket alın idarelik. Duruma göre davranırsınız sonrasında

Selenayciydem bebek bezi sleepy kullaniyoruz canim kaliplati biraz kucuk onun disinda hic bir sikinti yasamadik islak mendil cok sık kullanmıyorum disari falan cikarsam onuda sleepy okaliptüs olani kullaniyoruz ama tavsiyem alt temizleme pamugu ve su en dogali