Kiki-rikii Hava28 doçent doktor Yasemin çekmez Ümraniye de mükemmel bir doktor çok ilgili maddi olarakta diğer yerlere göre uygun kendi muayehanesi var Eurofertil ve acıbadem Altunizade ile çalışıyor bu ay ilk deneme de tuttu şükürler olsun yarın kese görmeye gidicem inşallah
Nusyaa Kiki-rikii benimde doktorum yasemin çekmez herkes pozitif almış bir ben negatif oldum 😞 bendekide ne şansmış be
ilkannelikkk deno1 2.de önlem amaçlı kan sulandırıcı iğne verdi aslında test yapmıştı zaten pıhtılaşmam yoktu o yüzden ilk sefer vermemişti ama 2.sefer olmayacak ihtimalleri de düşünmeliyiz dedi.
hava123 deno1 valla hicbisey demedi kuzum ıkı ay ara sonra gel dedi gonderdi , pco sorunum var ondanmı neden bilmiyoruz
Feride21 Hava28 Mehmet Koç torun center da çok iyi bi doktor ilk deneme ilk transfer çok şükür tut rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 🙏🏻
deno1 Nusyaa canim senle ben dünyanın en şansızları bence 2 embriyoya ragmen olmadi 😔 insalhh bu sefer olur🤲
Nusyaa Kiki-rikii sorunumuz yok canım sebepsiz infertilite bu hafta ikinci transfer olacak dondurulmuşla teşekkür ederim inşallah
Nusyaa deno1 inşallah canım inşallah öyle olur. dondurulmuşum 2 tane var onlrda bu hafta transfer edilecek. ama tutmazsa bu sefer ilk transfere göre daha çok korkuyorum son şansım başka embriyo yok çünkü
Defnenaz ballisiyavrum kese için neden gitmediniz? Bir de betanız kaç cıktı 12. Gün ve şuan belirtiniz var mı gebelik?
Bitterimmm ballisiyavrum o zaman sadece keseye bakacaksınız 10 gün sonra gelin diyecek kalp atışı için
Hmdsena2019 Hava28 canım adatıp da nekdar ödediniz ? Yüzyıl pendik ve medikal pendik arayıp ücretsiz görüşme yapabilırsin ben görüştüm raporsuz yüzyıl 10bin + ilaçlar medikal 9.500 + ilaçlar nekdar tutarsa dediler
ballisiyavrum Defnenaz ben 12.günde kan verdiğimde sınuç 1201di hocayı aradım çok iyi dedi ve iki hafta sonra randevu alabilirsin dedi .bende enazından ni keseyş görseydşm diye düşündüm sonrasında ama nedense çağırmadı.4gün sonra kan 6422ydi hoca yine çok iyi dedi ama lekelenmelerim oluyor ilk gebeliğim aşılmayla olup kanamayla düşmüştü çok korkuyorum
Hava28 17milyara geldi geldi toplama ilac tahliller ilacta anlasmali yerleri vardi normal ezzanelere gore birazdaha düşüktü fiyatları
Hmdsena2019 Hava28 2. deneme için bi indirimleri yokmu? canım bide nasıl hastane doktor nasıldı embriyo dondurma yokmuydu yda sizin mi fazla olmadı yumurta
Defnenaz ballisiyavrum leke ne zaman başladı? Benim 7. Gün açık pembe kanama gibi bişi oldu. Çamaşırım baya ıslandı. Hoca progestan iğnemi her gün yapmamı söyledi. İğne yaptım 4-5 saat sonra kesildi şükür bir daha gelmedi. Sizin göğüs hassasiyeti var mı?
243224 Bende İstanbul Tuzla’da okan üniversitesinde yaptırdım tüp bebeğimi ilk seferde tuttu ve şuan 22+2 olduk çok şükür doktorum Eray caliskandi kendisinden de hastanedeki hemşirelerdende çok memnunum temiz bı hastane herkese tavsiye ederim
243224 Hmdsena2019 eğer hiç çocuğun yoksa rapor kendileri cikariyo zaten bana 10 bine geldi ama tabi kişiye göre verilen ilaçlara göre degisiyo fiyatlar