Burcuyasa Merhabalar tüp bebekle ikiz bebeklere gebeyim transfer günümdem beri hergün progestan iğnesi vuruluyorum 11 haftalık olduk kullanan varmı aranızda siZin kaçıncı haftada kesmişlerdi?
Nry0682 Burcuyasa 10 cu hafta benim tek gebelik proloton igneyi haftada bir kere vurduruyorum lekelenmem oldugu icin vermisti iki hafta daha kullanıp bırakıcam.fitilini hergün sabah akşam kullanıyorum.
Balarisi23 Burcuyasa bende kullanmıştım canım günde iki dozu vuruyordum göbeğime prolutex iğne tedbir amaçlı kullandırtıyor doktor sanırım 11. Haftada bıraktırmıştı
Belgincn Burcuyasa aynen bende 3 aya kadar vuruldum sonra doktor kesti ama son bir aydır yoğun şekilde kanamam var doktor tekrar başlattı 🤦♀️
Btlsr Burcuyasa 31+5 teyim, başından beri progestan hap kullanıyorum doktorum hala devam ettiriyo, bence doktorunla konuş hap verebiliyosa verir belkş senin için daha iyi olur
Burcuyasa Nry0682 bi tehlikemde yok ama deavm ediyoruz çarşamba günüde muaynem var nolucak acaba dayanıcakta gücüm kalmadı kalçalarım kötü durumda🤷🏻♀️
Nesliii06 Burcuyasa benimde tüp bebekle ikiz haftada bir puruloton burunuyodum 12 haftalık olduk kesti doktor sabah öğlen akşam progestan fitile devam ediyorum