Sermec27 biokadin canım ben 2 oğlumda da 41 kişiye 41 Meryem suresi okuttum ikisinde de tam başlamadan hamile oldugumu öğrendim 🥰
Leylaalin biokadin Canım Meryem suresi nedir bulamıyorum ben Meryem ana otu yapacağım insallah doğumda ama neler okunacak bilmiyorum
Stmom Ben bir postta okumuştum hergun 1 hurmaya 41 Meryem okumuş bir kadin hamile kaldım demisti. Sağlıktan yana herhangi bir sıkıntınız yoksa deneyin onun sorunları vardi çözmüs ona rağmen olmamış denemiş bu şekilde okumuştum:)
Stmom Bende yapmak istiyorum once tum sorunlarımı çözup sonrasında , merak ettiğim birsey var ben 37 gunde bir adet oluyorum 41 gun sürekli nasil okuyabilirim sizin bir fikriniz var mı? Kesintisiz olmasi gerekmiyor mu?
biokadin Stmom canım güvendiğin birine de okutabilirsin eşine de biliyorsa kuran ve hergün bir tane yemek zorundada değilsin 2-3 tane yiyebilirsin ama her bir tane hurmaya 1 Meryem süresi ben başladım 2 tane ben okuyorum 1 tane eşim okuyor 3 tane yiyorum günlük ki çabuk tamamlamak adına 💕 öyle yapabilirsiniz doğurganlık günlerinizi biliyorsanız da 3 taneyi ilşikiden önce yiyin olur mu.? Allah kucaklarımızı doldursun inşallah
Stmom biokadin cok güzel anlattınız ama ben anlamadım nasil yapıldığını tekrar anlatabilir misiniz:) Birde Arapça mi okumak lazım acaba Arapça bilmiyorum 😔
gizem3435 Sermec27 nasıl yaptınız sadece sizin adınıza okudular mı? Ne kadar sürede okudular? Açıkça yazabilir misiniz rica etsem.
biokadin nurell ilk defa duyuyorum bence o tarz şeyler doktor kontrolünde sıkıntı çıkarsa yapılır bence ilk muane olun sonra devam edin bu ayetelerde olan birşy çünkü dediğim
nurell Esraaaaa2 yok yok sen yuz üstü yatiyosun böyle iki parmağıyla derini sıkıştırıp çekiyorlar citliyo oyle
Sermec27 gizem3435 canım annem çevresindeki akraba arkadaş 41 hırkayı 1 er 1 er dağıttı herkes hurmaya Meryem suresi okudu normalde 20 gün boyunca her gün bir eşin 1 sen yiyorsun 21. Günde ortadan 2 ye bölüp yiyorsunuz biz başlamadan hamile oldugumu öğrendim 🥰 süre yok bu arada canım benim adıma okudular
nurell Esraaaaa2 ne kadar doğru bilmiyorum ama öyle ben çok çektirdim belimde rahatliyodu ama evlenince öğrendim onuda hamile birakiyo diye
buurrccuu biokadin benim kayınvalidem ilk bebeğim için yapmıştı son hurmayı yedim hamilelik haberi almıştım 2. Ye istemeden kendiliğimden hamile kaldım