OzgeSahin2 Kizlar allaha cok sukur yavruma kavustum ama sezeryan dikislerim aşiri agriyor 2 tane agri kesici enjekte ettiler daha fazla dayanamazsam almak. istersem sutumden bebege gecer zarari olur mu?Nolur tecrubeli anneler yardim edin
Aysn6767 OzgeSahin2 bol bol yürüyün, kendinizi kasmayın. Doğum sonrasıda hastanede zaten ağrı kesiciler yapılıyor, sonucta emzireceğinizi biliyorlar bi sıkıntı olmayacağını düşünüyorum. Durumu belirtiyorsanız, süte gecmeyecek ağrı kesiciler yapılıyordur.
MihricanA OzgeSahin2 O agri kesiciler benim bacagimi daha beter ağrıtmıştı bol bol yürüyün baska türlü daha uzun sürer ben yurumedim agridigi icin 1 ayda anca geçti o ağrılar simdiki aklim olsa hemen ayaklanırdım sabir gececek insallah agri kesici almamaya calis bana sadece parol veriyorlardi o da 6 saatte 1
Yelkaaa01 Sezeryan sonrası bol bol yürümediğini evet cok xor ama merdiven inip çıkıp asker yürüyüşleri yapmalısın
SILA--123 1 ay önce bende sexeryan dogum yaptim ve dikislerim felan agridan ölüyodum istedigin kadar agrikesici yaptirabilirsin csnim hicbirsey olmaz
melikeyldrm_54 OzgeSahin2 dayanamadığın bi ağrı varsa iltihap olmuş olabilir veya başka bişey. Geçmiş olsun cnm
MihricanA OzgeSahin2 Yaninda biri yok mu? Ilk bikac sefer öyle olur sonradan kendin yuruyebilirsin. Yatagini hep dik konuma getirdikten sonra kalk
MihricanA OzgeSahin2 Ben eve gectikten sonra agrilarim gecene kadar oturarak uyudum dikislerim cok agriyodu bebegimi hemen emzirebilmek icin
Serifeisitmir OzgeSahin2 yürü canim mumkunse hic oturma ama agri kesicilerin hiç bir zarari olmaz yurumezsin toparlanma surecin zor olur ben 1 hafta oturarark uyumustum ki ben dogumdan sonra hastahanenin bahcesine kadar inmistimm4. Kattan