AhuAli Melih_funda Benimde sizin gibi ultrasonda duyduk çok mutlu oldum çünkü korkularım vardı geçen sene bebeğimi 6+5 te kaybetmiştim çok şükür şimdi erken kalp atışını duyunca çok mutlu oldum herkese Rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin sorunsuz gelsin bebişlerimiz inşallah🤲🏻
Melih_funda AhuAli bende ilk bebeğimi kalp atışını duyamadan kaybettim rabbim 3 ay sonunda tekrar nasip etti çok şükür bütün belirtileri bu defa erken yaşadım rabbim kimsenin hayalini yarı yolda bırakmasın inşallah 🤲🏻🧿
Sinem12345 Fatma 8 haftalık hamileyim 7. Haftada duyulabiliyor ama doktor duyuyor sen duyamıyorsun fazla derinden geliyor cok küçük olduğu için 7 haftalık değilse duyulamaz
erve_ 5+2 de vajinal muayene ile keseyi gördük yarında 6+2 olacağız kalp atışını duymaya gideceğiz 🙏🏼🙏🏼 6 ay önce 11+5 te bebeğimi kaybettiğim için çok korkuyorum rabbim sağlıkla hepimizin kucağına almayı nasip etsin🤲🏼🤲🏼
tanya25 Fatma duyanlar oluyor ama benim 5.haftada sadece kese görüldü :) 7.haftada kalp atışı ve bebek duyuldu :)
yaseminmelisa Deniz59 benimde bugun 5+6 kese ve bebek goruldu ama kalp atisi duyumadi biraz endiselendim
Kub-46 Canım benim de 5 haftalık kese yi gördüm dün acile gittim Dr 6 haftalık dedi kalp atışını duyamadık daha erken dedi 10 gün sonraya falan duyulur dedi çarşamba gününe özelde kenfi Dr randevum var bide orda dinlicez devlette duymadı