Aybeniz Merhaba 18+4 günlk gebeyim ve izmir de detaylı ultrason yapan özel devlet hangisine gittnz ve ücret neydi yardmcı olur musunz randevu almam lazm tskler
YagmurEmrah35 Aybeniz benim doktorum doç.dr barış büke aynı zamanda peritenelog tavsiye ederim detaylı ultrasonu yanlış hatırlamıyosam 600 tl idi
ug_fa-3diplomalianne Aybeniz kuzum devlet ve üniversite hastaneleri pandemiden dolayı yapmıyoruz dediler bende özelleri araştırdım hepsini aradım yada gidip tek tek sordum yorumlara tavsiyelere baktım ve hem fiyat olarak en uygunu hemde memnuniyet açısından en çok önerileni Alsancak Mr bende 6 hafta önce orda yaptırdım siyah beyaz 250 renkli 300 tl idi ve aşırı memnun kaldım
Nur000 Aybeniz alsancak mr da bi cok kisi memnun kalmis bende oraya randevu aldim 1 hafta sonra 20 haftalik olunca yaptiracagim insallah bende memnun kalirim 🌼 fiyat olarakta renkli ultrason 350 tl dedi
Ogretmenanne35 YagmurEmrah35 27 Mart’ta ben de gideceğim umarım her şey güzel çıkar. Doktordan da memnun kalırım 🙏🏻
Aybeniz ug_fa-3diplomalianne anlamadgm sey pandemide dogum oluyo ameliyat oluyo norml muayene de oluyo sıradan ıltrason laar neden olmuyo ve ücreti bukad ryüksek ortada bi karısıklık var özeller para kazansn diye anlasmalılar sanki ck tskler bilgin için❤️🥰
ug_fa-3diplomalianne Aybeniz sorma canım sorma çokda sıkışık bi zamandaydı ama napalım doktor illede yaptır dedi bizde içimiz rahat olsun çocuğumuza da feda olsun dedik ama aynen öyle sanki bilerek yapıyolar, başka şehirlerde böyle bişi yok sadece izmirde gördüm bunuda
YagmurEmrah35 Ogretmenanne35 barış beyden yana içiniz rahat olsun gülen gözleriyle insanı endişelerinden uzaklaştırıyor.umarım sonucunuz güzel çıkar🤲
Sule0757 Nur000 memnun kaldınız mı ordan acaba bende oraya gitmeyi düşünüyorum da renkli mi bakıyolar
Nur000 Sule0757 evet gittim. Memnun kaldim tavsiye ederim. Hem renkli hemde siyahbeyaz bakti yarim saat sürdü. Cd ve rapor verdi 😊