afrasil Kızlar bu ay doğal yollardan vücudumu etkilemeyecek şekilde adetimi geciktirmek istiyorum (sebeplerim var niye demeyin :) ) . Tarçın harici önerebileceğiniz birşey var mı ?
Mhr13 afrasil benim adetim kına geceme denk geliyordu balayına da gidicez diye bir ilaç kullanmıştım aile hekimim tavsiye etmişti. Hiçbir yan etkiisini görmedim çok memnun kaldım içmeyi bıraktıktan sonra 2. Gün adrt oldum hiçbir zararı yok 🙂
Candice07 afrasil ben tatile gideceğiz diye 2 ayrı zamanda kullandım. Yan etkisini de görmedim. İlacın ismi primolut. Bıraktıktan 3 5 gün sonra da hemen adet oldum ve hiç adet düzenimi bozmadı. Tabi vücuttan vücuda da değişebilir bu.
Minikasya afrasil Geciktirici hap var. Eczaneden alın. Ama sıkıntı yapıyor onuda bilin şişiyorsunuz regl olmadığınız için
afrasil Mhr13 ismi neydi acaba ilaç kullanmak istemiyorum yan etki yaşarım diye ama bakacağım yinede bide aşılama yaptırmak gibi düşüncem var doktor aşılamanın kalitesini düşürebilir dedi
Oaxell Primolut kullandım canım ben sürekli her yaz tatile giderken denk geldiğinde bırakınca içmeyi 1-2 gün içinde geliyor
afrasil Oaxell yan etki yaşadin mi canım ? Benim aşılama yaptırmak gibi düşüncem var yaptırmasam bile esim yumurtlama dönemine yetissin istiyorum bu yüzden . Doktor aşılama kalitesini düşürebilir geciktirici haplar dedi ama kendi doktorum degil . Araştırcam yinede
Mhr13 afrasil doktorunuza danışıp kullanın o zmaan. İsmi primolut. Herkes kukkanıyor bende hiçbir yan etki görmedim memnun kaldım ihtiyacım olsa hamilelik dışında yine kullanırım
Oaxell afrasil bende hiç yan etki yapmadı evlendiğimizde beri yazın kullandım ama senin durum farklı tabi istersen sağlık ocağındaki ebe yada doğum doktoru na falan danış yanlış bişey olmasın Allah korusun
afrasil Mhr13 sorayım bende bi bakalim aşılama yaptırmasam bile esim yumurtlama dönemime yetişsin istiyorum
Mhr13 afrasil ilacın yan etkisi yok herkesin kullandığı birşey. Ama böyle bir durumunuz var sadece bunu değil doktorunuza danışmadan en ufak birşey bile kullanmayın
Ozlem23 afrasil ben balayına denk geliyor diye geciktirmistim ama dogum kontrol hapıyla geciktirdim Arkadaşımın anneside her Ramazan öyle geciktiriyomus adetini
afrasil Ozlem23 canim gebelik düşünüyorum yumurtlama dönemi kaçmasın diye ve aşılama yaptırmak gibi düşüncem var esim yetissin diye benimki 😀
afrasil Alaaa canım ben aşılama yaptırmak gibi düşüncem var kalitesini düşürebilir yaptırmazsam bile yumurtlama dönemine kaçırmak istemiyorum esim yetissin diye sordum .