Seduru asyahumam ben ilk hamileliğim de Begüm hanım numune deydi ona gidiyordum çok memnundım bunda da ona gittim o yüzden yine memnunum ilgili yani muayene ücreti 181 lira ödüyoruz bir hafta ücret veriliyor bir hafta verilmiyor medicana gibi doğum ücreti de vezneden sorduk 950 dedi ☺️
asyahumam Seduru uygunmuş canım ücreti yine Medicanaya göre gayet iyi yani eğer doktor da iyiyse çok iyi ilki de sanırım normal olmuştur, o halde ben değiştireyim Begüm hanıma alayım randevuyu 36 haftaya doğru oluyorum inşallah kabul eder teşekkür ederim 🌸
Seduru asyahumam sultan hanıma gidiyordum çok tatlı ondan da çok memnundım ama fiyat pahalı maalesef ☺️
asyahumam Seduru teşekkür ederim hayırlı doğumlar dilerim 😍 doğumdan sonra yazar mısınız rica etsem memnun kaldınız mı diye
Seduru asyahumam aynen medicana ya göre çok uygun fiyatı bide özel oda fiyatı var o da en fazla 100 TL dir zaten
asyahumam Seduru o da çok değildir dediğiniz gibi özel oda bulunsun yeter ben eşim kalsın istiyorum yanımda pek kimsem yok çünkü inşallah özel oda bulunur da eşi kabul ederler 😐🤔
Dilanurr zhrkhy benim yengelerimin ikise orda dogum yapti ozel odadalarda abimde annemde kaldi yaninda gayet guzel ilgilendiler ama ben bastan beri numuneye kontrole gidiyorumm nerde dogum yapacgima hala karar veremedm
asyahumam Dilanurr merhaba canım hangi doktora gittiler acaba normal doğum muydu 🤗 numunede özel oda şansı yokmuş sanırım o yüzden ben üniversiteyi düşünüyorum Medicanada takipliydim şimdiye kadar ve vazgeçtim artık orda doğum yapmaktan 🤔😏
asyahumam Seduru süpermiş heyecanla bekliyorum hikayenizi inşallah ben de gittiğimde yazarım size iki hafta sonraya randevu aldım bakalım ne diyecek Dr kabul eder umarım 😍
Seduru asyahumam eder inşallah sağlıkla doğsun minikler benim fazla zamanım kalmadı zaten en fazla bir hafta 40 dolana kadar bekleyeceğiz ☺️
Dilanurr asyahumam biri ozeldi canim ali yanıkdi doktoru tup bebek tedavisi gordu digeri normaldi ikisidr memnun. Ben numune de ozel oda olmadgini bilmiyodum ya
asyahumam Dilanurr özel doktor haricindeki yengeniz de demek ki memnun kalmış en çok onu merak ediyordum açıkçası olur ya özel muayeneye gittiğim doktor giremez de normal bir nöbetçi doktor ya da ebe doğum yaptırırsam nasıl olur diye düşünüyorum ondan tereddütum 🤔 ya ben de tam blmyrum sanırım özel oda diye bir şey yok şehir hastanesinde hiç duymadım ben genelde üniversitelerde oluyor diye biliyorum
Dilanurr asyahumam yengemde bel fıtıgı vardi ondan dolayi zor gectii ama ona ragmen memnun yani. Caglar beye gitmisti muaynelerinede.
asyahumam Dilanurr çağlar beye ben de gitmiştim iyi bir doktor ilgili ben sırf bayan olsun diye sanırım değiştireceğim 🤔bu arada siz de mi normal doğum yapacaksınız Allah izin verirse haftaniz nedir 🤗 korkuyorum açıkçası ya numune veya üniversite hastanesi iyi midir ki normal doğumda sancı falan çekerken inşallah ebe ve hemşireler azarlamaz 😱
Smyrkmr sivlimglsh ben yaptırdım geçen hafta. 15 dk sürdü yaklaşık radyolojideki personel o kadar ilgiliydi ki cok memnun kaldım
Dilanurr asyahumam ben daha 26m haftadayimm bi sikinti olmazsa normal dogum istyorumm bakalimm nasipp . Universtede guzel ilgileniyolarmi
asyahumam Dilanurr valla canım dediğim gibi çağlar beye gittim ben tek paralı zaten ilgilendi bayağı ama diğerlerini blmyrum Begüm hanıma gitmeyi düşünüyorum şimdi de son haftalarim kabul ederse tabi