Oznur-Mese Merhaba anneler , anne adayları biz 16+2 olduk boyunuz 13 cm kılomuz 271 gram cinsiyetimiz kız dıyor ama 2 boyutluyada gireceğiz sizde durum nedir kilo boy cinsiyet 🥰
Sermec27 Oznur-Mese maaşallah canım sanırım bebişin kilosu 2 hafta kadar önde canım bizim 17 de 200 gr 17 cm di haftasıyla da uyumluydu su an 24+1 olduk 🥰
3MelekAnnesi3 Oznur-Mese ayy henüz o haftalarda kilo boy cok erken bizde 15 haftalıgız 2 li test yaptırdık 12 de ama daha sonuc göstermeye gitmedik 3 lüye gidince beraberinde göstercem sonucu onun dısında cinsiyeti bilmiyorum 16.haftada netleşsin öyle ögrenmek istedim o zaman sorcam bir oglum var inşallah bir kızım olur bakalım nasip 😊
mucizem09_ Oznur-Mese ay biz daha ogrenemedik ya cinsiyetini 14+1, bende cok merak ediyorum. Siizin kilo onden boyu geriden geliyor zaten bi hafta kilosu ondeyse bi hafta boyu onde oluyormus. Rabbim sagliklica kucagina aldirsin canim.
umutunannesii Sermec27 canım ben 19+3 haftaliken doktora gitigimde bana bebeğimin 292 hem dedi bana brz az geldi çünkü okuyorum bazılarının o hafatalrda gayet güzel kiloları sence normalmi
Oznur-Mese 3MelekAnnesi3 inşallah rabbim gönlünüze göre versin cinsiyet öğrenmeye gitmiştik ama bebişin bacak arasını göremedik ilk tahminde oldugu gibi kız dıyor kılo ve boyunuda söyledi ama 🥰
Sermec27 Oznur-Mese önde canım cünkü bizim 17 de 200 gr dı 3 4 gün öndeydi 271 gr nerdeyse 18. Haftayla uyumlu canım 🥰
3MelekAnnesi3 Oznur-Mese ahh ne güzel sizinde gönlünüzden gecen olsun inşallah 😊masallah subhanallah ❤️
Sermec27 umutunannesii canım ben o haftada gitmemiştim ama ilk oğlum 19+6 da 300 gr dı ve haftasıyla uyumluydu senln de uyumlu bazı bebekler önden gidiyor canım mesela arkadasın 16+3 te 271 gr mış 271 gr nerdeyse 18 haftayla uyumlu merak etme canım bebeğin haftasıyla uyumlu 🥰
Oznur-Mese Sermec27 ben hep sebze ağırlıklı öğünlerde kuruyemiş mutlaka yerim hamur tatlı yemıyorum avocado-muz-maden suyu 2 güne bir haftayı geçirmeye ye calısıyorum belkide ondan bebişime gidiyor herşey 😋🥰
Sermec27 Oznur-Mese tabi beslenmeyle de alakalı ama blr de genetik bu durum canım eşin ya da sen kılolu dogduysanız muhtemelen bebekte kılolu dogar 🥰
Oznur-Mese Sermec27 kendim orta kılodaymışım ama eşim bılgın bılgın olmuş babasına çekicek demekki bebişim 🥰
Oznur-Mese mucizem09_ inşallah sizde öğrenirsiniz ay gerçekten hiç bilmem hangi haftada kılo boy bir dahakine doktoruma özellikle soracağım nasıl haftamıza göre diye 😌