MnevverTakl Gebelikte progestan kullananlar şikayetleriniz var mı yoksa bi ben miyim davul gibi şişen 🙄
istanbulluanne MnevverTakl Davul gibi sisen derken kilo mu yaptı canm. Bende aşırı baş dönmesi yapıyordu yarm saat kendime gelemiyordum ama 13. Haftamda braktim ben
Efebilal MnevverTakl fitil olarak kullan canım ben hiç yanetkisini görmedim hap olarak alırsan ciddi yan etkileri var
fatos2404 MnevverTakl canım ben ilk haftalarda çok şiştim 5 aylık bi göbeğe sahiptim bende kilo zannediyordum her hafta tartıldığımda 100-200-300 gram olarak geri verdim bende en büyük etkisi uyku uyku uyku 🙄🤦
melikeaynrr Baş dönmesi uyku hali de çok yapıyor şişlik oldunu tam hatırlamıyorum ama dediğim gibi baş dönmesi ve uyku 💤 hali 😬😬😬
MnevverTakl 9 haftalık gebelik ama maşallah 5 aylık göbek var. Kilo değil de meyve bile yesem nefes alamayacak duruma geliyorum akşamları 🤔🤔
MnevverTakl Civcivinannesi bilmiyorum ki 🤔🤔 araştırayım bi olmadı doktoruma sorayım. Bu durumu sordum vücut ödem tutar dedi . Bir de sizlere sorayım dedim çünkü çok rahatsızım
Dilekveuzum Ağızdan alınınca yan etkileri daha çok. Ben ilk günden beri vaginal yol ile kullanıyorum karında şişkinlik dışında pek bir yan etkisi yok