Ckaragoz Kızlar 6 aylık olduk. Göbeğin alt tarafı büyüyor. Üste çıkmadı henüz. Aşağı da olunca da korkuyor insan. Kasıklara vuruyor zaten doğum pozisyonun da. Sizinkiler yukarı cıktı mi 🥴🥴🥴
Betuledem Ckaragoz ben de 22+2 yim, en yüksek göbek deliğimin hizasında vuruyor. En son gittiğimde başı aşağıdaydı. İnsan tedirgin oluyor ama doktor rahim uzunluğun iyi demişti bana, belki bebeğin durduğu yerle çok ilgili değildir
34_21_23 Ckaragoz 27. Haftadayım hem üste hem alta vuruyor. Ters duruyor ayaklarıyla özel bölgeme vuruyormuş. Elleri kollarıyla da göbek üstüne yanına vuruyor normal yani pozisyonla alakalı
Ckaragoz Betuledem evet benimde göbek deliği hizasında vuruyor bazen. Rahim boyu uzunluğu iyi demişti. Ama alt tarafta nerdeyse 800 gram yeri oluyor mudur artık yukarı çıksa da rahatlasam🥴
Ckaragoz 34_21_23 belki de bizimki baş aşağı diye bize öyle geliyordur. Ay öyle olsun da sığsın içerilere 🤲🤲🤲🤲
Dryalp Ckaragoz yok cok döndü ama suan aşarıdaymıs baskı cok yapıyor Rabbim hepimize sağ saglim versin🤲🏻
nurum16 Ckaragoz canım ben doğurdum ama hiç üste çıkmadı bazı bebekler altta olmayı seviyor sıkma canını 😂