SedaOzbier kızlar35. haftadayım bi kaç defa daha duymuştum ama emin olamadım, yok canım falan dedim ama karnımda bebek hareketleri yoğun olduğunda tık diye bi ses geliyor 🙄 çok şaşkınım. başına gelen var mı? çok tiz bir tık sesi
Zeze03 SedaOzbier çıt diye ses duyuyorum bende 3 gündür eklemleri dediler banada kütlüyormul sanırım arada çok garip biley daha önce okumuştum burda başıma gelince şaşırdım kalem ucu kırılır gibi özellikle kımıldarlarken 3 oldu duyduğum 🙄😁
SedaOzbier bebeğin eklemlerinden gelen bir ses.. yuh ya aynı ben :) benim de eklemlerim çok çıtırdar :)
beyzanur06 bende duydum korkmustum cıt cıt diye ses geldi tedirgin oldum etrafma baktm ses gelecek yer yok bide baktm karnmdan geliyo ses 🤣🤣😇
SedaOzbier Zeze03 evwt kalem kırılır gb, önceden başka bişedir falan diye düşündüm. yok canım falan dedim ama şuan duyunca şok duydum
SedaOzbier aman tanrım ilk defa duydum ya :) yani etrafımda kimse bundan bahsetmemişti..şu an gecenin sessizliğinde ürkütücüydü ama olsun :)
OzlEmrah Bende duyuyorum o sesleri benimkiler ikiz kızın kafası iki göğsümün arasında diyorum ki acaba kafasını mı çarptı kaburgama oğlanda aşağı tarafta kasığa baskı yapıyor garip sesler çıkıyor 34 haftalık hamileyim bu arada 😅