Cennetkusuannesi Umudumbitmedi hamile olduğumu farkettikten sonr 3 4 gün peceteye silinti şeklinde geldi sonrasinda kesildi canim suan 9 haftalığım
Ayyildizmom7 Umudumbitmedi ben yaşadım canım 4 haftalıkmış regl günümde geldi ben regl oldum sandım hatta ama bir kere kanama oldu bir daha hiç olmadı o zaman anladım. Ama kişiden kişiye değişiyormuş bazılarının 1-3 gün sürebiliyormuş.
Sayeninannesi Umudumbitmedi 1 kez yaşadım hemen hastaneye gittim iğne vurdular bir daha tekrar olmadı
Minikasya Umudumbitmedi Her akıntı yerleşme olmuyorki. Düşük riskide aynı belirtiyi veriyo. Doktora gidin
Umudumbitmedi Ayyildizmom7 teşekkürler canım benimde dün ve bugün geldi yarından sonrada gelirse umudu kesicem:()
Umudumbitmedi Sayeninannesi ben o iğneden şimdilik haftada 1 defa vurulucakmışım ilkini vuruldum vurulduğum halde geldi🤷🏼♀️
edalianne benim ilk bebeğimde olmuştu kahverengi küçük lekeler, o da olması gerektiği yerde değilde daha aşağıdaymış o yüzden 5. haftada düşük oldu. şimdi ki hamileliğimde hiç olmadı. ihmal etmeden doktora görünün bence
Umudumbitmedi Minikasya doktora gidecek bişeyim yok:( 2 kere düşük yaptığım için tüm önlemler alındı iğne duphaston hepsini kullanıyorum gitsemde farklı yapacağı bişe kalmadı yani:( dün akıntı geldiği halde betam 2 katına artmıştı hesap yapıp perşembe çağırdı :()
Cennetkusuannesi Umudumbitmedi hareketlerine dikkat et uzanma eğilme mümkün olduğunca dinlen su sıralar canım. Benim de ilk gebeligimde öyleydi ama direkt kanama seklinde görmüştüm. Dinlenmek önemli ayaklarini havaya doğru dik ve oyle yat su siralar cogunlukla canim Allah yardımcın olsun inşallah
msa06 Umudumbitmedi aynen öyle oldu sonra günlük pedi hafif boyayan kanlı akıntı ve geçti 1-2 saat sürdü. Bir daha da olmadı.