Miumiu Didoo9 Ben riskli değildim ama keyfi böyle aman hamileyim şunu yapmayım, hamileyim yürümeyeyim vs vs diye garip bir ruh haline bürünmüştüm ondan da o kadar aldım sanırım😂 Gerçekten hareket etmek, yürüyüş falan efsane işe yarıyormuş bunu anladım🐣
Didoo9 Miumiu kesinlikle katılıyorum hatta dün doktorumla iletişime geçtim yürüyüş yapmak istiyorum sakıncası var mı diye 😂
Cemrece Senay1 Aynen canim hic mide bulantisi yasamadigim icin sanirim. Su an 56 kg da kaldim bakalim nolur 😁
Senay1 Miumiu bende ekmek kahvaltıda yiyorum Beyaz ekmek diğerleri midem bulandırıyor buna mecburum evde egzersiz yapıyorum tatlı nerdeyse hiç yemiyorum canım Hic istemiyor midem bulanıyor görünce oğlum olucak halbuki ye tatlıyı doğur atılıyı derler öyle biseu olmadı gece yatarken acıkıyorum o yüzden nesquit yiyorum sütlü öyle yani
Miumiu Senay1 Onları ben de yapıyorum hep kuzucum sade süt ben de içemem mesela midemi bulandırır ondan hep nesquikli içiyorum🐣 Beslenme tabiiki önemli ama yürüyüşle desteklendiği zaman bence☺️
Pamuk1704 54 le hamile kaldım sonra 52 ye düştüm. Mide bulantısı hiç yaşamadım çok şükür. Şuan 4 ayım bitti 16+3 oldum hiç kilo almadım yemek yenildiği zaman bir kilo fark herkeste çıkıyo o yüzden 52-53 arası gidip geliyorum günde sadece iki öğün yiyorum ve aşırı hareketsiz biriyim 🤭😬
NAZ2333 Senay1 2 kilo aldim simdi 28 haftalik olduk 10 kilo almisim gorenler hic kilo almamissin diyo bebegim erkek sanirim ondan sadece karnim var ama kizimda 33 kilo aldim resmen penguen gibi yuruyodum🤣🤣🤣
Mmhtpmhmt04 Senay1 ben almamistim kusmaktan vermiştim bile ama 37+4 te doğum yaptim toplamda 18 kilo almıştım