Burcuu123 Meraba anneler 35+1 şuan belim çok ağrıyor arada kasıklarımada vuruyor ilk gebeliğim kanamam suyum gelmesi falan yok tecrübesizim acaba doğum sancılarımı belim aşırı ağrıyor karnımda kasılıyor sertleşiyor
ZeynepYeilyurt Burcuu123 canim benimde ayni sekilde sancilarim vardi doktora gittigimde bebegin kilosu iki hafta ileride cikti ve yumusama var dedi progestan verdi ihmal etme git bence bi muayne ol
elifiiimm Merhaba benimde karnimda kasilma sertleşme vardi 35.haftamda sertlesme 4 dkda bire dusmustu hastaneye gittim ben hissetmiyodum ama nstde sancim cikti o sertlesmeler sanci oluyo yani sancilar icin 2 tane serum verdiler bide ciger geliştirici igne oldum simdi 36.haftaya girdim doktorum bu haftadan sonra gelsede sorun degil dedi sertlesmelerin dakikakasin bakin ona gore bi gidin nst cektirin derim
elifiiimm Bide ben cok temizlik falan yapmistim yoruldum ondan doktor bana yaticaksin 10 gun hic bisey yapma şu 36.hafta gecsin bol su ic dedi gunde 3 litreden fazla su icmeye calisiyorum
Burcuu123 elifiiimm yorucu iş yapmadım ama bugün saat 6 dan belli böyle ve çok hareketli şuan inşallah zamanında sağlıklıca alırız kucağımıza
elifiiimm Amin insallah 🙏 benim 2-3 gun sertlesme oldu bi gece otururken dedigim gibi 4 dkda bire dusunce ertesi gun gittim hastaneye 20 dk icinde 3 tane sancim cikti onlem aldik iste serum falan bol su ic bide dinlen dakika arasi sıklasirsa mutlaka bi doktora gozuk
uleErenTozkoparan elifiiimm sancınız kaçtı acaba benide buyğzden yatırdılar bugün sancım 60larda yarın akşama kadar burdaymışım sezeryanlıyım ameliyata alabilirlermiş
elifiiimm uleErenTozkoparan sancim 80e 90a cikmisti sizde de kasilmalar mi oldu kac haftalik hamilesiniz
elifiiimm Yok ilac vermediler dinleniceksin bol su ic dedi doktorum bide hergun muz ye magnezyum al dedi
elifiiimm Cok gecmis olsun belki senin 34.hafta diye daha cok hastanede tutuyolardir bebegin kilosuna gorede degisebilir durum