Fatma7666 minnakimmm Annemle bugün konuştuk bende aynı duygular içindeyim net 4 buçuk ayda hissedersin dedi Rabbim hayırlı sağlıklı evlat etsin 🥰🤲
19912021 minnakimmm ben 18+3 um ve 2. Gebeliğim bir kaç kes çok hafif belli belirsiz hissttim diye bilirim merak etme 20 den sonra kesin hissedersin ve hatta gece uykundan bile uyandırır seni ilk gebeligimde öyle olmuştu
Sevdae Nur_grvn ben 25 haftalık hamileyim daha çok sert hareket hissetmedim elimi koyunca anca öyle hissediyorum ya normal mi ki bu canım durduk yere oynamıyor 😪
Nur_grvn Sevdae çok normal hareketler yeri daraldikca daha çok belli oluyor 30. Haftadan sonra çok rahat hissedeceksin inşallah 😊
nurdane3504 minnakimmm canım benim ilk bebekti bende geç hissettim ilkde genelde 22ye kadar hissedilme zamanı varmış ben net olarak 20de hissettim mesela biraz daha sabret sağlıkla kucağına alınca bolca seversin inşallah 🥰🤗
HilalArslan minnakimmm 19 dan önce hissettmen biraz zor bende çok üzülüyordum 17 oldum 18 oldum hic tık yoktu 19+6 da sabah 9:34 de ilk tekmemi yedim 😂😂