ynrbrk minnakimmm ahhh ben de ayni durumdayım 17+4 çok nadir 2-3 günde bir bir şeyler oluyor sanki ama ayırt bile edemiyorum sonra olmayınca demek ki değilmiş diyorum.
Abcxyz Mira28 ayy sorma gecen gun bi tekmeledi dedim aha doguruyorum valizi aldim gidiyodum tam baktim tekmeymis 😂😂😂
Mira28 Abcxyz ahahaha😀😀 aynn canim bide dogru duzgun oturamiyorm kaburgalarim disari cikicak artk o derece nasil baski yapiyo varya diyorm cikinca bende seni tekmelicem sjsjsjsj😀😀 saka bi yanada saglikli olsunlar hic önemli deil canm 🥰
Abcxyz Mira28 tabiki saglikla gelsin sipalar da artik napalim katlaniyoruz tekmelerine yumruklarina 🥰
Basak0503 minnakimmm valla canımm bi de beni düşün bekleye bekleye21. Haftaya geldik hala belirti yok. Artık bende hissetmek istiyorum ama henüz tepki yok. İnşallah artık hissederim bende
Kedisever3535 18.haftadayim bende hissetmiyorum bakalım.ne zaman hissedeceğim Erkek bebek anneleri daha önce hissediyormuş sanırım benim kiz
Busesaglamm minnakimmm 26. Haftamda hatta 28de net olarak hissetmeye başladım gerçekten deliricektim herkes 13.-16. Haftada hissediyorum yazıyordu ben hissedemediğim için çıldııryordum şuan 35+3 çok şükür Allaha resmen hıçkırığını bile hissedyrm
minnakimmm Kubrakorkut benim bu ay birden bire karnım çıktı 🤗 garip bir şekilde kalçalarım eridi karnım büyüdü
AybukeA minnakimmm ilk gebeliğin benim 20.haftadan sonra netleşecek basladi 😊 23. Haftadayim hala bebek mi gaz mi arada karıştırıyorum 😅😅