Ayse_ayhan12 kızlar bunun Yükselme ihtimali var mı yoksa bu yok mu sayılıyor bunu dört gün önce vermiştim bu gün tekrar verdim yükselebilir diye verdiğimde 11 günüm vardı hasta olmama şimdi 7 günüm var biraz sabırsızım da 😅🤔
yasemin257 Ayse_ayhan12 ya adetin gecsin yada bir yada iki gun kala ver cikar ztn. Kan pihtilasmasi mi var sizde
Ayse_ayhan12 ogluileannesi tekrarlayan düşüklerim olduğu için gebeliği ne kadar erken öğrenirsem o kadar iyi canım önlem almak amaçlı ondan acele ediyorum
Ayse_ayhan12 Emel38 öyle bi şansım yok maalesef öğrenebildiğim en erken öğrenmem lazım tekrarlayan düşüklerim var ona göre tedavi başlatacak doktorum şu anda da şehir dışındayım doktoruma ulaşamadım 😔
Ayse_ayhan12 Papl aynısı çıktı sonuç anlamadım bişey yoksa baştakinin 0 çıkması gerekmiyor muydu kafama takıldı 😔
Ayse_ayhan12 yasemin257 net bişey demedi doktorum ama ailede pıhtılaşma öyküsü var ondan şüpheleniliyor gebe kaldığım da test yapılacak çünkü normal zamanda bütün testlerim temiz geldi
Papl Ayse_ayhan12 evet canım 5 bile çıksa gebe kabul ediliyor belki geç döllenme olabilir umudunu yitirme hiç bir zaman 🙏🏻