Defne28 26+2 haftalik, 11-12 kg aldim… Hafta hafta degil, gün gün aliyorum birsürü kilo🥺 Normalde hic kilo alan bir yapim yoktu, yiğip yiğip almayanlardandım o yüzden Dikkat etmekte cok zorlaniyorum🥺
kucuktospam Defne28 tiroidine baktırdın mı canım ondan olabilir ya da şeker olabilir sebepsiz alıyorsan.
Minikasya Defne28 Şeker vs yoksa dert etme. Doğumdan çıktığın gibi 10-12 kg eksidesin zaten. Sonrada 6 aya kalmaz erirsin
GlzM2509 Defne28 Bende aynı durumdayım 26+2 veee 12 kilo aldım üzülüyorum ama önemlisi can sağlığı sizde canınızı sıkmayın kilo verilir yeter ki sağlıkla kavuşun evladınıza🌼🌸😊
umyahsn1010 Defne28 kesinlikle bende öyleyim. 27+2deyim 9kilo aldım. Zayıf olduğum için çok belli değil ayrıca bunu sorunda yapmıyorum ama 6ayda bu kadar kilo alıyorsam son üç ayda daha çok alınıyormuş bu beni korkutuyor sadece. Bende siizn gibi yiiyp içip hiç kilo almayanlardandım. Veririz doğumdan sonra inşaAllah bi sıkıntı olmasında 🤗🙏
Defne28 Minikasya dert değilde asıl bu haftalardan sonra kilo alınıyor diye gözüm korkuyor🥺 inşallah öyle olur🙏🏼🙏🏼
Defne28 umyahsn1010 aynen benimde bundan sonrası korkutuyor… bu gidişle 25 30 kilo alırım gibime geliyor 😂🤦🏻♀️ Hayırlısı artık biraz destek almak istedim burdan♥️
socialmom0 Defne28 bende öyleyim üstelik dikkat etmeme rağmen 28.haftada 13 kilo almıştim bunye meselesi galiba ama artık istahim aşırı açıldı dikkat etmiyorum artik yakin çevrem de aşırı kilo alanlar var doğumdan sonra kendiliğinden gittiğini söylüyorlar hep
kucuktospam Defne28 düzenli kullanıyorsan ilacı tiroitten de değildir o zaman canım bünye meselesi demek
Busebse Defne28 ay keşke bende alsam ne yiyip ne içiyorsunuz şimdi hersey yiyorum vallah demeyin😂😂genelde herkez bu cevabı veriyor ne yiyorsaniz yazın yiyim bende yiyip kilo alamanyalardanim ve çok kilo almak istiyorum
Defne28 Busebse en cok kilo yapan makarna pilav patates ekmek işte tatlılar felan😂 ama şuan su içsem yarıyor…
Psa77 Defne28 bende 26+1′ im canım. Şeker vs çıkmadı bende seninle aynı kiloyu aldım, hiiç takma kafana doğumdan sonra nasıl olsa verilecek😽☺️