Meltem_aras Kızlar 2. Trimester döneminiz nasıl geçiyor 😍 Bu geçişte nasıl değişimleriniz oldu merak ettim 😄 Ben normale döndüğüm için aşırı mutluyum🤗🤗
Kdk Meltem_aras ben 1.trimesterde uykusuzluk yaşıyordum. 2.trimestere gelince gözümü uykudan açamıyorum 😂 erkenden yatak yolunu tutuyorum bu işte bir terslik var gibi😂
Aysem3338 Meltem_aras ben normalden anormale döndüm canım çok kötüyüm hicbisey yiyemiyorum bu dönemde kötüye gidiyorum yani bide dış eti kanamam çok oluyor
Omerhatice Meltem_aras 2. Trimesterin son haftalarindayiz guzel gidiyor hamd olsun bomba gibiyiz heyecanla 3. Trimesteri ve onun sonunu bekliyoruz 🥰🥰
minnakimmm Meltem_aras bende yavaş yavaş toparladım bulantım falan yok denilecek kadar azaldı çok şükür 🥰 mutluyum o yüzden
Rmys_eyllhfa_ Trimester bana hiç iyi gelmedi daha iyi olurum diye umutlanıyordum fakat ne bulantım geçti ne baş dönmem geçti hepsi aynen devam umarım en kısa sürede geçer 😇
Aysem3338 Meltem_aras birincisinde iyiydim bulantm vardı ama biseyler yiyebiliyordum smdi hiç bişey yiyemiyorum
Ozlem35- Meltem_aras ahhhh bende su an iyi oldum sankı ama yınede prilam kullanıyorım kötü olurum yıne dıye 😎ama ıyıyım ılk 3 aya göre cok şükür