Aslanannesiayse Aysegulmalkocoglu ben bim den wee baby nin ikili cam biberonundan aldım bide ikili emzik umarım memnun kalırım
Sevgiiiy Aysegulmalkocoglu ben de hem biberonu hem emziği Philips avent aldım bebişim doğunca kullanacağız artık ☺️
bebisini-bekliyor Aysegulmalkocoglu bende avent pp düşünüyorum cam değil de başlangıcta kucuk yeterli olur sanırım
burcumelis Emzik ilk geebeligimde avent soft aldım cok memnun kaldım biberonuda. Şimdi emzik avent aldım ama biberon lansinoh cunku sagma. Makınasını öyle aldım içinden öyle biberon cıkınca onu tercih ettim anne memesine en yakın mış zaten
BurcuLice Aysegulmalkocoglu emzik almadım biberonda doğumdan sonra bir aksilik olursa ihtiyaç olursa diye lansinoh aldım bir tanede büyük avent natural var
Oznur2z1 Aysegulmalkocoglu tabiikide avent ikizlerimde de kullandım şimdi kızım oluyor aynen avente devam
Gmommysboy Onlarında süresi oluo mu az akan orta akan gibi şeyler görüyorum kampanyalı denk gelsem bile alamıyorum bilmediğim için o iş nasıl oluyor acaba büyüdükçe değişiyor muyuz