damlali BAzen canım tatlı istiyor insanlık hali can cekiyor ama yasak diye tutuyorum kendimi yasağı delen varmı😅🙈
NAZ2333 damlali kendimi tutuyordum ama sekerim duzene girdi cok sukur minik kacamaklar yapiyorm nadiren
gamzosgamzos vAllah aserip yiyemedigim hormonlara bagli olarakta agladigim gunler cok oldu hic kiyamiyordum ya bebegime zarar gelir diye
Gzdsrm Eylosunannesi daha dogum donusu eve girmeden alcaklarimi siraladim bile simdiden esime hepsini tek tek sayiyo 😂
Gzdsrm Canim ben ogunumde ekmek yemiyorum sonra ara ogunumde cok cok canim isterse bitter cikolata yada sutlu bi tatli yiyorum tamamen kesmek imkansiz malesef can bu istiyo 😂
Girlsmomm Gzdsrm bana da Dr bugün sınırdasın dikkat et dedi bi daha ki ay aynı kiloda bekliyorum dedi çok zor olacak hiç bişey yapmasam da alıyorum sanki 🤷♀️
Bsmlh damlali valla ekmek yemedım tam bugday devam ama canın cekıyorsa Az ye sonra şekere bak mutlaka
Deniz1634 damlali bol bol su içip idrar ile onu vücuttan atmaya calisacaksin su içip vc ye gittikçe düşecektir.ama genede dikkat etmek gerekir.
Bsmlh damlali birincisi bir daha yapmayacaksın🤣🥰 sonra bol su ile idrarla atacaksın öğün asla atlamayacaksın düzelir eğer tatlı kacamagı yaparsan yogurt ye üstüne 🥰
Deniz1634 NAZ2333 canım benim ufak tefek olur tabiki ama dikkat etmekte fayda var. Aman diyim şakaya gelmez.
Alinamoms damlali tam o an çubuk tarçınlı su iç geçer kuzum baktın başa çıkamıyosun 1 pıt küçük bittter çikolata yiyebilirsin.
NAZ2333 Deniz1634 valla ufak tefek fazlasina kacmiyorm bi lokma kiz gozum kalmasin diye mesela bi lokma kek bi lokma borek oyle dilim bile degil kizimda oldugu icin istiyo haliyle e yapiyorm kokuyo burnuma oğluşum yemesin mi teyzesi😎🤩🤩
Deniz1634 NAZ2333 kurban olurum onu verene tabiki baksın tadına oda okadarciktan birşey olmaz Allah’a emanetsiniz ikinizde.