Remziye44_bosdan sezeryanla dogum yapıcam 25 martta. Ama korkuyorum. Sonda olayını cok urkutucu anlatıyolar. Duymak ıstemıyorm korkumdan ana sureklı konu ona gelıyo. Yenı dogum yapanların yorumlarını beklıyorum.
Ysn Remziye44_bosdan ameliyata aldıklarında uyuşturma olduktan sonra takiyorlar hic bir acı filan duymadım böyle bir ricada bulunun isterseniz
Minikasya Remziye44_bosdan Sezeryanda korkmadında, sondayamı takıldın🤣🤣🤣 Kız o neki bunca şeyin yanında
Remziye44_bosdan Minikasya sezeryandada mı korkmalıydım😁 allahım allahım dusunmekten saclarım beyazladı
Bsmlh Remziye44_bosdan benım ameliyat sırasında sezeryanda takmıslar ben görmedim ama bunda ne olur bilmiyorum tabi
Mlk8 Remziye44_bosdan ne alakaymis 3 arkadas ayni doktorda sırayla dogum yaptık ilk ben oldum uyusmadan taktılar mahvoldum arkadaşlar benden deneyim kazandı diğer ikisine uyusturduktan sonra taktılar.niye sağlıksız olsun ki
Bsmlh Remziye44_bosdan ben acil erken dogum oldum 5 dk içinde ameliyathane indirildim belkı o yüzdendir
Minikasya Remziye44_bosdan Kız çocuk çıkacak. Sonuçta kesiyorlar hepimizi. Onda bile çok ağrı yokken sonda neki😁 Ameliyathanedw takın de. Keyfine bak
ummomerbera Remziye44_bosdan inan hiç korkma. Benim canım çok tatlıdır çok hafif hissediyorsun kesinlikle acı falan olmuyor.
Lifebaby Remziye44_bosdan ben taktırdım hiç korkacak birsey yok anlamiyirsunuz bile abartılıyor bu sonda olayı hiç korkmayın
Oysul Remziye44_bosdan 13 gün önce sezeryan oldum. Takılırken uyumuştum o yüzden o aşamayı bilmiyorum ama çıkartılması 3 saniye falan sürüyor. İnanın hiçbir şey hissetmedim. Acı yok sadece garip bir his. Sakın korkmayın çok basit bir işlem
Zynpglr Remziye44_bosdan benim de 25 martta. Sezeryan olcak kime sorsuysam uyustuktan sonra takiyorlarmis hic hissetmiyorsun uyuşukluk geçmeden de cikartiyorlarmis.q
limonluchescake Remziye44_bosdan söyleyin doktorunuza uyusukken taksınlar. Coğu öyle yapıyor zaten hic tedirgin olmayın
Es_eskaya51 limonluchescake Kiz kardesim yeni dogum yapti hic anlamadim bile dedi rahat olmak gerek galiba igneden sonra taksaniz olmazmi dedik yok dediler ameliyata girmeden taktilar
Mlk8 Remziye44_bosdan sezeryan olacağınız icin uyusturduktan sonra takilmasini isteyebilirsiniz.bana ilk dogumda uyuşma oncesi yaptılar mahvoldum simdi 2.dogumda anestezi sonrasi yapılmasını talep edicem yine ayni stresi tekrar yaşamak istemiyorum