Gltknbusra Merhaba hanımlar 🥰 39+2 haftalığız Ankara eğitim ve araştırma hastanesinde Doğum yapacağım daha önce burda Doğum yapan var mı yada Yakınından bilen duyan? Bilgi verebilir mi nasıl muamele görülüyor memnun kalınıyor mu ? YArdımlarınızı bekliyorum 🥰
Zhr_cfrdmr Gltknbusra bende oraya kontrole gidiyorum doğumumda orda olcak büyük ihtimalle ilk bebeğim nasıl olcak bilmiyorum bende bekliyim şurada
Gltknbusra Zhr_cfrdmr canım dün önceden orda Doğum yapmış bi bayanla konuştum kontrole gittim bayan dr lar olsun hemşireler olsun iyi davrandıklarını söyledi. Epidural vermiyolarmış normal Doğumda refakatçı almıyolarmış sezeryan da alınıyomuş ama normal Doğumda da hastanın durumuna göre değişir dedi doktorla konuştum bunları. Özel oda yokmuş sezeryan yapanlar iki kişilik normal Doğum yapanlar bi kişilik odada kalıyomuş. Durum bu seni de bilgilendirmek istedim 🥰
Gltknbusra Zhr_cfrdmr bende 39 bu konu hakkında bilgi almayı çok istiyorum ya özel oda imkanı var diye duydum ama duyum sadece emin değilim
Gltknbusra Zhr_cfrdmr iyi olurdu tabii ama normal yine tek odada kalıyomuş ztn . Biz o yorgunlukla bebeklere nasıl bakıcaz saçma oldu nu refakatçı alınmaması işi . Ztn refakatçı bnm yakınımdaki kişi olur onda varsa bende bende varsa onda da korona vardır