Aliasafinannesi 20 den sonrası hızlı geçiyor gibi tabu bekleyen için uzun ama. Şimdi bakıyorumda 34+5 ne ara olmuşuz. Şafak 37. 5 haftalıkti ogrendigimde
Enis Aliasafinannesi 5 gün öndesiniz bizden :) tahmini doğum tarihi 23 temmuz hayırlısı olsun inşaAllah hakkımızda ♡
slmcn deletedmom23 masallah ne guzel :) insan nelerle karsilacacagini bilmeyince daha bi degisik hissediyor ozellikle dogum ...
deletedmom23 slmcn bilme canım daha iyi bilince daha kötü tekrar aynı şeyleri yaşayacağım diye düşünmek daha kötü
slmcn Enis esimizin kucagina saglikli bir bebek vermek hepimizin istegi , onlar daha bi istekli oluyor :))) Rabb'im yardimcimiz olsun ...
Enis slmcn kesinlikle ♡ amin rabbim hayırlısıyla hayırlı doğum nasip etsin cümlemize isteyen herkese de evlat sahibi olmayı nasip etsin inşaAllah.. ♡
Kubranurbulur slmcn ayy ben 8 haftalığım o kadar zamanı geçiririm de son bir gün içim içimi yer geçiremem herhalde 😊 son zamanlar her konu için aynıdır hiç geçmeyecek gibi gelir insana hele de bir meleğe kavuşacaksa
Hanif slmcn ilk başlarda bana da çok uzun geliyordu şimdi kızımla 29. Haftadayız şuan da gerçekten Doğum nasıl olacak ye düşünüyorum 😊 normal Doğum hikayeleri okuyorum nasıl oluyor diye araştırıyorum 😎🌸
fatos2404 slmcn aynı durumdayız canım ya 14+4 biran evvel Ararlık ayı gelsinde yavruma kavuşayım diyorum ama 6 ay ya 🙄🤦Rabbim sağlıkla hayırla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏🤗
Cansurella slmcn gecer canım m etme bende öle diyordum cok sükür 32+1 olduk 🤗 banada bir bucuk ay nasıl gececk o zor gelio
Sema99 slmcn ilk başta derdim aynısını ama zaman çok çabuk geçti ama son günler hiç geçmiyor hiç 36+6im zaman hiç geçmiyor 🤗🤗